Back to Home

PARTEA I-a

DE CÂND mergeam la grădiniţa din Piaţa Mare PÂNĂ la … ACQUITTED

CUPRINS

Scurtă Explicaţie:

Ce Este Această Carte cu Mouse

Această carte cu mouse are acum doar PARTEA I-a. Te rog revino pentru întreaga carte cu mouse în Decembrie 2020, când va avea şi PARTEA II-a. PARTEA II-a va conţine referinţe la evenimente politice ce se vor petrece ÎNTRE cele două PĂRŢI ale cărţii.

Acesta a fost planul meu când am scris această PUBLICITATE, scurtă prezentare a întregii cărţi.

Vezi COVID-19 ORI mai bine play: video 2 to 14 Days care a schimbat totul în lume, deci şi planul meu iniţial (şi cine poate ştii câte va mai schimba)! Cel mai simplu mod de a exprima schimbarea în planul meu este ca în loc de PARTEA I-a să reciteşti “această PUBLICITATE” (IO am eliminat, sper complet din această PUBLICITATE ce citeşti, PARTEA I-a / II-a care au fost în planul meu iniţial) iar cele 15 capitole în limba română care conform planului trebuiau să fie azi prezente, le voi adăuga unul câte unul (sunt terminate), după cum cei ce construiesc Websiteul cărţii se eliberează şi ei de COVID-19. Mă adaptez la efectele catastrofale ale COVID-19 după modelul lui Premier League şi Bundesliga jucând meciurile fără … spectatori până când vor putea veni şi ei la stadion, iar IO cu cele 15 capitole … goale; jucătorii abia asteaptă reluarea normală a competiţiilor!

Revin la planul meu iniţial.

Dacă eşti un translator din limba română în cea engleză şi vrei să fim parteneri la cartea ce am scris-o în limba română, atunci eşti bine venit, să mă găseşti nu va fi greu; dacă cunoşti pe cineva care ar vrea să fie partenerul meu atunci, tot aşa, să mă găsească nu va fi greu.

Numai că traducerea acestei cărţi cu mouse este provocatoare: nu trebuie să traduci doar cuvinte, propoziţii, fraze ci şi expresii româneşti, proverbe, glume, elemente ale culturii românilor şi ceva mai mult: să găseşti, cu sprijinul meu, web links în limba engleză echivalenţi celor în limba română din cartea asta (când este posibil) şi asta-i diferit de munca unui traducător!

Cartea asta cu mouse are nevoie de un partener, IO sunt autorul în limba română, TU să fi partenerul în … engleză!

În primăvara anului 1984 am completat toate formele necesare la Serviciul Securităţii şi O.J.Turism din Sibiu pentru aprobarea unei excursii în câteva ţări din Europa pentru mine (aveam 40 de ani) şi Angela, soţia mea (Angela avea 33 de ani) şi noi aşteptam să primim aprobările din cele două părţi. Cel care garanta (fără aşa garanţie nimeni nu pleca în Europa) că ne vom întoarce acasă unde vom lăsa pe cei doi băieţi ai noştri, Edmond (11 ani atunci) şi Răzvan (9 ani) în grija lui Pupi şi Momo (părinţii Angelei) era Directorul uzinei Mecanica, o fabrică cu mai bine de 4,000 de angajaţi despre care Google nu are nici o informaţie care să arate ultimul meu loc de muncă în România!

Google păstrează însă informaţii despre multele fabrici şi uzine ale Sibiului comunist: Sibiul comunist_amintiri-istorie care au ajuns amintiri şi istorie!

De ce am ales acest link? Din două motive:

a) Independenţa, recunoscută ca “mecanicul şef al ţării”, în anul Revoluţiei din 1989 care a sfârşit comunismul lui Ceauşescu ajunsese la aproape 8,500 angajaţi; comunismul făcuse ceva bun, fabrici şi uzine, dar restul au fost numai ceva rele, despre unele din ele am scris în cartea ce ai început s-o citeşti.

b) Dacă în anul Revoluţiei existau fabrici ca Independenţa care au ajuns doar amintire şi istorie, atunci CE a făcut ca bogăţia unei ţări minunate să ajungă doar amintire şi istorie? Mulţam fain Ramona Găină, autoarea articolului, că nu ai răspuns acestei întrebări fireşti, nefiind scopul articolului tău, “CE a făcut ca bogăţia României să ajungă doar amintire şi istorie”? Voi răspunde IO, un emigrant, refugiat politic în America , Statele Unite ale Americii (abreviat S.U.A.), Statele Unite (patru moduri de a numi şi scrie ţara unde am ajuns … refugiat politic, pentru gustul fiecăruia; în engleză United States of America respectiv USA, United States sau America; tot patru moduri) de aici, de unde am trăit ultimii 34 ani şi mai zic o dată “mulţam fain Ramona Găină”!

Comunismul, definit ca o ideologie şi mişcare filozofică, socială, politică şi economică a fost trâmbiţat, a fost trâmbiţat ca cel mai evoluat sistem posibil, după care nu mai poate urma un altul! Nu a fost aşa cum au trâmbiţat comuniştii!

În toate ţările ex-comuniste, inclusiv România, comunismul s-a încheiat cu "autodistrugerea" lui, după care a fost implementat un sistem care existase înainte, sistemul … capitalist! A fost un proces INVERS evoluţiilor naturale care au existat până la el!

Sistemul comunist, proiectat de Marx şi Engels, implementat prima oară în Rusia, urmase sistemului capitalist din Rusia ţaristă; a fost un comunism la DUS din capitalism. La fel a fost şi în România: un comunism la DUS din capitalism!

Sistemul care a urmat Revoluţiei din 1989 care a sfârşit comunismul lui Ceauşescu, a fost un sistem capitalist la ÎNTORS din comunism!

Am descris în cartea asta cu mouse acest DUS şi ÎNTORS care explică “CE a făcut ca bogăţia unei ţări minunate să ajungă doar amintiri şi istorie”.

Îţi aminteşti să fi citit undeva despre comunism la DUS din capitalism & capitalism la ÎNTORS din comunism? IO nu am citit nicăieri, fiindcă ce citeşti tu IO doar am scris, nu am citit încă!

Voi descrie comunism-capitalism la DUS şi la ÎNTORS în CAPITOLul 06_COMUNISM – CAPITALISM: la DUS şi la ÎNTORS, unde voi folosi şi alte surse, complementare de definire a socialismului şi comunismului decât cele din această scurtă PUBLICITATE.

Revin la cel care garanta că ne vom întoarce acasă din excursia prin Europa,Directorul uzinei Mecanica Nicu Coman. El, omul Partidului Comunist şi al Securităţii române şi soţia lui petrecuseră multe vacanţe prin Europa şi nu-şi făceau nici o grijă în legătură cu aprobările pe care le

aşteptam. Angela şi cu mine am plănuit acea excursie din care să fugim în America, aici unde scriu acum! Nopţi la rând, aşteptând aprobările, nu am putut dormi, un gând mă omora:

- Cum să fug de el şi nevasta lui când el garantează pentru mine că mă voi întoarce acasă!? Da’ cum să nu fug de el şi nevasta lui când ăsta este singurul motiv pentru care vreau să merg cu ei în Europa, ca să fug în America!

Asta-i dilema lui Mârzescu: “Oricum o dregi, tu sau altul, tăt tutut iese”!

Gândul acela care mă omora mi l-a luat Dumnezeu!? În luna mai ’84 Coman a fost destituit din funcţia de Director ca o consecinţă a unei neînţelegeri cu Partidul şi Securitatea, iar noi am primit o scrisoare de la Oficiul OJT prin care eram anunţaţi că excursia noastră NU a fost aprobată, fără nici o explicaţie a motivului, mi se părea firesc după destituirea lui Coman. De la Securitate nu am primit niciun răspuns la cererea noastră şi nici nu m-am deranjat să sun undeva şi să întreb, ce să întreb ca să nu mi se răspundă:

- Tovarăşu’ Barna, te credeam un om cu capul pe umeri, dacă Coman a fost aruncat la gunoi, tu ce vrei să mai afli?

Aşa că IO m-am mulţumit că cel puţin puteam dormi liniştit, fără ca acel gând să mă mai omoare! Vara lui 1984 am petrecut-o fără să văd Europa şi cu atât mai puţin … America! Tot aşa au făcut şi Comanii, anul acela şi anul următor şi nu mai ştiu câţi alţi ani.

IO însă am aflat, dar Dumnezeiesc, de ce nu am plecat în vara lui ’84 în excursia din care voiam să fugim în America!?

Acum scriu la computerul meu din Antioch California! Cum asta? A fost unul din acele câteva fapte ale destinului meu despre care, după ce am formulat cum văd IO, uitându-mă la toate faptele vieţii mele, cum văd IO un fapt al destinului, l-am aşternut în cartea ce ai început să citeşti alături de celelalte fapte ale destinului meu; poate într-o zi va exista şi o definiţie! Ai să vezi cum a dat Dumnezeu ca în vara lui 1985 Angela şi cu mine să plecăm, fără Comani, într-o excursie în Europa, prin Ungaria, Austria, Germania, Franţa încheind-o într-un camp de refugiaţi în Italia, unde în Ianuarie 1986 am primit aprobarea Ambasadei Americane din Roma pentru statutul de refugiat politic din România comunistă a lui Ceauşescu, una din două căi legale ca să fi acceptat refugiat în America, cealaltă fiind refugiat religios, iar în 15 Ianuarie am aterizat la New York şi de acolo am zburat la Boston unde sponsorul nostru, fostul meu coleg la Centrul Teritorial de Calcul Electronic C.T.C.E. Sibiu, Sandu Răducanu ne-a dus la casa lui din Stow Massachusetts. Pentru a primi aprobarea statutului de refugiat politic de la Ambasada Americii din Roma a trebuit să explic în cererea noastră care sunt motivele pentru care cer acest statut, de refugiat politic.

Zvonurile din campul de refugiaţi din Latina, fiindcă nimeni nu ştia decât zvonuri, era că dacă ai fost membru al unui Partid Comunist atunci America NU te acceptă ca refugiat politic! IO am fost un astfel de membru al PCR începând de la vârsta de 28 de ani şi vei citi cum am devenit. Şi atunci dilema lui Mârzescu m-a omorât nopţi la rând, dar am rămas … viu. Voi povesti istoria asta la sfârşitul acestei PUBLICITÁŢI.

Pe Edmond şi Răzvan IO i-am revăzut în 17 August 1986 pe aeroportul din New York unde doar IO i-am întâmpinat, apoi dimineaţa următoare ei s-au reunit cu şefa de la Casa … Albă, bronzată a la California, cu mama lor Angela după mai bine de un an, vei vedea imediat în cea de-a doua scenă din PUBLICITÁTE, scena “Revederea Cu Şefa de la CASA … Albă”!

Aşadar, la 41 de ani am ajuns în America, a doua lume, una capitalistă, în care am trăit de atunci cu familia mea, soţia Angela, cei doi fii ai noştri Edmond şi Răzvan şi ce a mai venit de la ei, alţi 34 de ani.

De aceea titlul cărţii ăsteia îi:
“Păi, IO sigur mă năşteam, dacă ... IO ştiam!”, dacă ... IO ştiam cum va fi viaţa mea uitându-mă la ea în timp ce scriam!

Sper să ai o experienţă plăcută a vieţii tale văzând-o pe a mea!

PUBLICITÁTE pentru cartea asta cu mouse

Necesitatea ca această carte să fie cu mouse

Trăim împreună, fiecare din noi cu experienţa vieţii noastre care decide toate acţiunile noastre!

Asta nu este de loc uşor şi numai Dumnezeu ştie de ce ne-a lăsat să ne trăim viaţa aşa: fiecare din noi cu multe din experienţele vieţii pe care NIMENI altul nu le-a trăit, dar ne înţelegem unii cu alţii ca … fraţii; mai dăm şi rateuri şi IO de-aia scriu ce scriu, ca să ne înţelegem unii cu alţii numai ca fraţii, nu ca democraţii, să ne înţelegem ca fraţii ca să nu ne … muşte alţii! Ce o fi “ca să nu ne … muşte alţii”? Să nu ne … bată alţii, alţii să nu ne considere deplorabili (dacă va fi nevoie voi explica de la cine am învăţat cuvântul ăsta, deplorabil, că IO nu am zburat peste Atlantic cu el în vocabularul meu), să nu ne … dar muşte alţii poate scriu în altă carte după ce ne cunoaştem mai bine, ş-apăi … muşte alţii nici nu are traducere în English, poate are da’ n-o ştiu IO!

Aş putea da un exemplu al unei astfel de experienţe a vieţii mele, experienţă pe care IO am considerat-o unică, numai a vieţii mele (şi este una rea), una rea că IO nu sunt nici uşă de biserică şi nici unu’ mai cu moţ, sunt ca fiecare altul dintre noi!

Aş putea da un exemplu dar nu dau fiindcă nu ar ajuta la nimic de vreme ce fiecare cititor îl va vedea altfel, fiecare îl va vedea prin prisma experienţei lui de viaţă şi atunci la ce bun să-l mai dau?

Am ezitat mult până am decis să-ţi prezint, nu unul ci două exemple care sunt confident vor exprima mai bine tot ce am scris în scena asta şi orice exemplu din viaţa mea aş prezenta.

Am ezitat de teama că dacă le vei vedea nu-ţi mai trăbă să citeşti nimic din ce-am scris, dar riscul este meseria mea aşa că îl iau încă o dată!

Alan Jones Silva s-a născut în Sao Paulo, Brazil, în 1982, iar acum este şi cetăţean American. Te las în compania luiAlan Silva la America's Got Talent 2020

Cel de-al doilea exemplu:

“încarcerat, fără să săvârşească crima pentru care a fost condamnat, după 37 ani petrecuţi în spatele gratiilor, Archie Williams, eliberat în 2019”, livrează un cântec de neuitat pe scena de la America’s Got Talent, AGT 2020 ; fiecare din noi trăieşte cu experienţa vieţii lui care nu-i aceeaşi cu a nimănui altuia!

Dacă cumva vrei să mai citeşti ceva atunci continui să scriu!

- Oauuu, aşa ceva nu mi-a fost dat să trăiesc, ai zice tu, tot aşa cum aş zice şi IO dacă aş citi un exemplu al unei experienţei unice a vieţii tale!

Vei zice Oauuu ORI vei zice tot aşa cum bine a zis Nadia Comăneci, “ZEIŢA de la MONTREAL”, with a smirk (cu un zâmbet), la conferinţa de presă imediat după aterizarea în America "So what" (“Și ce dacă”). Tu vei zice Oauuu ORI “Și ce dacă” după cum experienţa vieţii mele ţi se va părea unică şi semnificativă

ORI nu este treaba ta ce-am scris, cum nu a fost nici a Nadiei când a răspuns reporterilor TV "So what". Parcă văd cum Nadia râde pe sub mustaţă fiindcă numai ea ştie valoarea, greutatea adevărată a acelui "So what".

Sper ca într-o bună zi să citesc scris de Nadia greutatea adevărată a acelui … cuvânt "SoWhat"; nu-i nici o greşeală, pentru cartea ce-o vei scrie Nadia am făcut acel "So what" un singur cuvânt: SoWhat! Este al tău Nadia, fă-l să zboare liber în lumea întreagă aşa cum acel "So what", pentru o vreme, nu te-a lăsat să zbori! Am dedicat CAPITOLul 11 “Zeiţei de la Montreal” unde vei găsi multe detalii despre celebrul ei "So what", pe care IO simplu l-am furat!

Oauuuul ORI “Și ce dacă” al meu sunt bazate pe întregul MEU set de informaţii despre lumea în care trăiesc, un subset al lumii în care trăim pe când Oauuuul ORI “Și ce dacă” al tău sunt bazate pe întregul TĂU set de informaţii despre lumea în care trăieşti, un alt subset al lumii în care trăim!

Ele ar putea fi la fel numai dacă Oauuuul ORI “Și ce dacă?” despre un exemplu al unei experienţei unice a vieţii noastre sunt bazate pe un subset comun din întregul nostru set de informaţii despre lumea în care trăim! Dacă toţi oamenii de pe Pământ AR avea acelaşi set de informaţii despre lumea în care trăim atunci AR exista un singur canal TV pentru News, un singur ziar pentru News şi câte alte … un singur! Atunci ar fi tocmai potrivit pentru George Soros să trâmbiţeze Noua Ordine Mondială, Globalizarea întregii lumi, ATUNCI, nu ACUM, dar acel dacă nu a fost, nu îi şi nu va fi niciodată aşa! Problema este că el nu vrea să ştie asta!

IO nu am pornit focul - by Billy Joel, nici Jon Stewart cu - The Manchurian Lunatic-, focul a început pe Fox News - Plotul împotriva lui George Soros nu a început în Ungaria Bill O'Reilly, the former Fox News host, has focused obsessively on George Soros since 2007 Bill O'Reilly, fost gazdă la Fox News, s-a concentrat obsesiv pe George Soros din 2007)!

IO nu am pornit focul acum în 2020, Fox News începuse în 2007 ca să oprească de fapt focul ce fusese început multă vreme înainte, început de … Globalizarea lui Soros!?

Banii, domnu’ Soros, pot cumpăra NUMAI ce-i … de vânzare, precum … demnitatea Angelei Merkel, a Clintonilor şi-a lui sleepy Joe; IO n-am nimic de vânzare şi-i TOT ce am de spus acum!

O singură dată în viaţa mea am zis Oauuu ŞI imediat "So what"! Când am zis
“I Do” nu am ştiut prin câte focuri va trebui să trec ca să ţin promisiunea făcută acolo în faţa lui Dumnezeu când am zis “I Do”?!

În primele săptămâni ale căsătoriei noastre, Angela, care tocmai absolvise liceul în vara lui 1970, la o discuţie aprinsă îmi spune:

- Tu parcă ai fi orb dacă nu vezi chestia asta aşa clar cum o văd eu (o chestie care nici măcar nu-mi amintesc). Dacă nu vezi chestia asta clar aşa cum o văd eu înseamnă că tu crezi că dacă eşti inginer electronist eşti mai deştept ca alţii, ca alţii poate, dar nu ca … mine!

Întâi am zis Oauuu fiindcă nu m-aş fi aşteptat vreodată ca cineva să ajungă la o concluzie atât de fermă “dar nu ca … mine”, după o primă controversă, neînțelegere şi apoi imediat am zis “Și ce dacă”, dar nu cu tonul şi zâmbetul

Nadiei ci cu tonul şi fără zâmbetul meu! Și ce dacă Angela m-a făcut să zic Oauuu după al ei “dar nu ca … mine”!

Beculeţele din capul meu se aprindeau unul după altul cu o viteză mai mare decât mi-aş fi putut închipui că s-ar putea aprinde şi comandau creierul meu care cujeta singur şi vorbea cu mine:

- Abia am zis la Catedrală “I Do”; am promis Angelei în faţa lui Dumnezeu tot ce decurge din acest “I Do”. Și ce dacă ea gândeşte altfel decât mine, mi-am zis, iar felul în care gândim fiecare influenţează viaţa celuilalt atunci “Și ce dacă” nu îşi are rostul aici!

Voi face totul să o ajut să realizeze că felul în care a ajuns la concluzia “dar nu ca … mine” nu a fost bazat pe ce ar trebui să fie bazată o concluzie fermă, pe întregul set de informaţii necesar să ajungi la o concluzie corectă şi nici atunci nu-i sigur că ajungi!

Întâmplarea asta m-a ajutat să caut, vrând să aflu, pentru a face pace cu Angela şi am aflat, DE CE [WHY] astfel de controverse între oameni se întâmplă aproape zilnic? De ce zic “şi am aflat” atât de confident?

Treizeci de ani mai târziu, în America, Angela m-a surprins când mi-a spus, adevărat Angela?:

- Gelu, tot ce-am auzit şi văzut la tine bun am furat, cum îţi place să zici când furi înţelepciune de oriunde apuci şi m-a ajutat în viaţă încă de la începutul căsniciei noastre!

Mi-a stat pe vârful limbii să adaug la ce a zis Angela “încă de la începutul căsniciei noastre”, să adaug după acel “dar nu ca … mine”, dar bine că nu am făcut-o!

De aceea suntem şi azi cum am fost (ori aproape cum am fost) acum 49 de ani când am zis “I Do”?! Thanks Angela!

Voi descrie cum am aflat DE CE [WHY] astfel de controverse între oameni se întâmplă atât de des în secţiunea HoHoHooo, HoHoHooo în CAPITOLul 07.

Mai fascinante decât experienţele vieţii mele pe care NIMENI altul nu le-a trăit mi se par experienţele vieţii mele pe care IO nu le-am trăit până nu am trăit-o pe ultima, iar acea ultima pe care am trăit-o a fost chiar azi, 2 februarie 2020, 02/02/2020!

întorceam acasă după o scurtă vizită la un prieten în San Diego,nerăbdător să văd meciul Super Bowl LIV , meci în care echipa noastră 49ers, juca contra Chiefs Kansas City! Finala Australian Open de la Rod Laver Arena în Melbourne în dimineaţa în care avionul din San Diego şi-a luat zborul să mă ducă acasă am programat să fie înregistrată, să o văd după marele Super Bowl. Comandandul zborului, probabil unu din Serbia, ţara unde Novak Djokovic s-a născut, bucuros, mândru, a anunţat la un moment dat că Novak a câştigat Australian Open într-un dramatic meci de 5 seturi! În acel moment mi-am zis:

- Acum să te văd Eugene ce faci, te mai uiţi la un meci la care ştii cine-i învingătorul ORI te uiţi în direct la finala de la Australian Open anul viitor?

După ce am văzut Super Bowl LIV, a doua zi m-am uitat la meciul înregistrat a lui Novak cu Dominic Thiem cu alţi ochi decât m-aş fi uitat dacă nu ştiam cine a câştigat meciul, m-am uitat să văd CUM şi CÂND Novak a învins un meci palpitant de 5 seturi care a durat 4 ore de joc!

A fost o fascinantă experienţă a vieţii mele, să mă uit la ceva cu alţi ochi decât ÎNTOTDEAUNA mă uitasem. Ştiind că au fost 5 seturi am putut selecta să mă uit cam două ore din înregistrare! A fost un meci într-adevăr fascinant, pasionant între un superstar, Novak şi altul care probabil va fi un superstar, austriacul Dominic Thiem. După trei seturi Dominic conducea cu 2-1 şi mai trebuia să câştige doar un set pentru a câştiga primul Grand Slam al carierei lui, după ce fusese înfrânt în toate cele trei Grand Slam finale ce le jucase până atunci.

Nu ştiu cu ce fel de alţi ochi am văzut această finală dar nu am văzut nici CUM şi nici CÂND Novak a învins: Thiem vs Djokovic! Ai văzut acum şi tu finala în doar 4:57 min.; tu ai văzut CUM şi CÂND Novak l-a învins pe Dominic? IO nu am văzut!

Am păţit acelaşi lucru ca spectatorii care se uită la un magician să vadă cum face magia şi cu cât se uită mai atent cu atât văd mai puţin!

Nu am văzut CUM şi CÂND Novak l-a învins pe Dominic dar am văzut cel mai neobişnuit meci de tenis ce am văzut vreodată; m-am uitat cu alţi ochi, ştiind rezultatul final, am putut vedea frumuseţea pură a jocului de tenis, nu a unui meci de tenis şi nu voi uita niciodată acest joc de tenis; văzusem frumuseţea multor meciuri de tenis, dar niciodată frumuseţea unui joc de tenis!

Totul este cum vezi frumuseţea în orice vezi!

Cartea mea cu mouse ţi-a adus pe computer, în confortul casei tale, Super Bowl LIV & finala de la Australian Open în 15 minute!

Te las pe TINE, cititorule şi fiindcă vom schimba impresii mereu îţi voi spune doar pe TINE ori TU, OK?, te las pe TINE să evaluezi cum era istorioara asta a mea citind-o într-o carte printată şi cum este într-una cu mouse, unde pot aduce viaţa reală pe ecranul computerului TĂU!

Voi scrie numai despre experienţe ale vieţii mele despre care poate vei zice Oauuu ORI "So what" şi nimic mai mult; le vei vedea prin prisma experienţei vieţii tale.

Voi scrie despre prietenia mea cu Mircea Lucescu şi cu toţi cei de la care am putut fura un grăunte de înţelepciune: Legend of the Grain of Wisdom !

Fiecare din noi îşi trăieşte viaţa cu experienţele vieţii adunate din faptele trăite de când ştie că există pe lumea asta; natura unor fapte trăite este unică pentru fiecare din noi, experienţe pe care NIMENI altul nu le-a trăit, natura altor fapte este comună! Natura acelor fapte unice s-a adăugat trăsăturilor cu care Dumnezeu ne-a făcut şi le numim “controversata” natura umană.

Dumnezeu ne-a creat să fim TOŢI la fel, ÎN CREDINȚĂ şi apoi ne-a dat drumul să fim LIBERI ca păsările cerului şi pe o aripă avem scris: “zboară FREE FREE FREE” iar pe cealaltă este scris: “nu-ţi dori nimic FREE FREE FREE că aia-i propaganda comuniştilor / socialiştilor” fiindcă o să te coste amarnic! Zburând LIBERI ne-am luat singuri, pe lângă alea bune şi unele nebune, chiar şi unele satanice; ai grijă

ce iei singur, din alea bune ORI din alea nebune, din alea care ne trebuiesc ORI din alea care ne plac şi vrem doar să le avem, că alea ce iei singur te fac cine eşti! Numai Dumnezeu ne poate judeca (şi ne judecă) dacă am luat din alea bune ORI din alea nebune, fiindcă aşa ne-a făcut El, El ne-a lăsat să alegem singuri şi ne-a dat şi legea lui, legea ORI în care ne-a spus că între două fapte ale destinului restul sunt numai DECIZIILE noastre: this way ORI the other way; vei citi ce-am scris despre legea ORI: this way (pe aici, astfel) ORI the other way (pe altă cale, altfel)!

Noi trăim cum dă Domnul, dar cum vrea Domnul ar trebui ca să trăim, ca să fie numa’ bine! De aceea suntem toţi LA FEL şi apoi fiecare din noi este DIFERIT de oricare alt om şi fiecare îşi găseşte astfel drumul lui în viaţă!

Oauuu poate vei zice şi dacă-ţi spun că am trăit pe două continente, 41 de ani în Europa şi 34 de ani în America, în două sisteme diferite, unul comunist în România altul capitalist în S.U.A., am trăit în două tabere, tabăra celor inteligenţi, cu dovadă a nivelului lor de inteligenţă, diploma de studii superioare, colegii de facultate, colegii de la C.T.C.E. Sibiu iar aici în America este suficient dacă îl numesc pe Mr. Presley şi în tabăra celor înţelepţi, doar fotbalişti, unii cu diplomă de la ICF dar cei mai mulţi fără nici o diplomă, al căror nivel ridicat de înţelepciune lam văzut în fiecare zi, am trăit şi cu membrii de Partid comunist în jurul meu şi fără ei!

Un mod dual de viaţă despre care n-am ambele experienţe este acela de a fi însurat şi cu o Angela şi cu un Angelo din Verona, dar nu-s curios.

De ce Angelo din Verona? Fiindcă am văzut în cele şase luni în 1985 când am aşteptat în Italia aprobarea Ambasadei Americane din Roma pentru statutul de refugiat politic din România comunistă a lui Ceauşescu, am văzut că acolo trăiesc mulţi Angelo!

Nu ştiu cum să explic un lucru:

- Am învăţat carte la o singură şcoală, la Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu, dintr-a-ntâia pântr-a unșpea,
- Am avut o singură învăţătoare, doamna Lotreanu,
- Am avut un singur profesor de matematică, domnu’ Ion Bucur, dintr-a cincea pântr-a opta, tot ciclul mediu,
- În liceu am avut un singur profesor de matematică, domnu’ Cristu Petrişor, cealaltă a fost o … doamnă, iar în clasa XI-a nici el nu ştia cum îl cheamă,

iar toate celelalte le-am avut într-un mod de viaţă dual, mai puţin un … Angelo!

Cum pot să explic trecerea de la educaţia cu o şi unu la viaţa cu dual?!

Scriu asta ca să ne înţelegem de la bun început despre multe lucruri ce-am scris în cartea ce o vei citi!

Mi-am propus să scriu o carte care să aibă titlul “Păi, IO mă mai năşteam, dacă ... IO ştiam?”, evident dacă IO ştiam că democraţii americani vor Socialism în America, în 2018, când i-am auzit prima oară lătrând în fiecare zi şi nu ştiam de unde li se trage aşa netam-nesam subit , fără preambul şi atunci, printre altele, mi-am zis “Păi, IO mă mai năşteam ……” şi m-am apucat de lucru să văd de unde, subit, li se trage prostia asta cu Socialismul?!

Ştiam adevărul proverbului bate fierul cât e cald şi nu am lăsat pe mâine ce am putut face imediat: m-am apucat de lucru! Acesta a fost însă începutul durerilor de cap în care m-am băgat încercând să văd de unde, subit, li se trage prostia asta cu Socialismul fiindcă prostia asta cu Socialismul este strâns legată de alte prostii ale democraţilor americani!

Ce este socialismul , dar comunismul ?

Da’ cine mai ştie ce sunt ele, istoria socialismului, (Dacă Citeşte mai mult nu-i vizibilă atunci scroll în jos în partea dreaptă a acelui cadru şi click Citeşte mai mult pentru a citi mai mult) history of communism ; Romanian WIKIPEDIA nu există, nici măcar istoria comunismului nu ne mai trebuie nouă, românilor s-o citim pe WIKIPEDIA, fiindcă destul am îndurat-o!? Şi apoi pe cine ar mai interesa de vreme ce sunt sisteme auto-distructive (self destructive), sisteme ratate (loser systems); ştiam toate astea şi numai de aceea m-am întrebat: de unde, democraţilor Americani, subit, li se trage prostia asta cu Socialismul?!

De când este cunoscut socialismul pe planeta noastră?

WIKI_Rom-socialism afirmă în ultimul paragraf din Curente că, Social-democrația = ….. şi apoi că:

“Cuvântul socialism își are originea la începutul secolului XIX. A fost folosit pentru prima oară, auto definitoriu, în engleză, în 1827, pentru a-i descrie pe discipolii lui Robert Owen. În Franța, din nou auto definitoriu, a fost folosit în 1832, pentru a-i descrie pe discipolii doctrinelor lui Saint-Simon etichetat utopian socialism, care a susținut nevoile definirii unei clase industriale, la care s-a referit the working class, clasa muncitoare, trebuiau recunoscute și îndeplinite pentru a avea o societate eficientă și o economie eficientă”.

De atunci, din o mie opt sute şi ceva, termenul socialism a fost folosi iar unii au şi implementat socialismul în ţările lor unde a eşuat, fiind auto-distructiv, iar acum în 2020, Bernie Sanders vrea să REinventeze socialismul în America, într-o zi zicând socialism ca în Scandinavia ziua următoare zicând socialism cum nu s-a mai văzut! Bernie, milionar făcut în sistemul capitalist American, ar fi bine să cauţi proşti în alte părţi, nu în America unde IO şi milioane de alţi refugiaţi politici din socialism am ajuns, riscându-ne libertatea, chiar şi viaţa iar tu ignori realitatea asta!

Dacă ai fi auzit de Charles de Gaulle, Preşedinte care după 11 ani de colaborare cu politicienii vremii lui a DEMISIONAT, atunci ai fi auzit şi ce a spus el într-unul din citatele care defineşte politica şi politicienii cum nu se poate mai bine Charles de Gaulle / Quotes:

“I have come to the conclusion that politics are too serious a matter to be left to the politicians”!

(Am ajuns la concluzia că politica este prea serioasă să fie lăsată pe mâna ... politicienilor)!

România a păstrat respectul cuvenit celui care a ajuns la concluzia asta.
Dacă ai fi …

Tot ce demonstrezi Bernie este faptul că “pământul e rotund”; după ce socialismul a făcut ocolul pământului de trei ori a ajuns şi la tine şi tu crezi că tu l-ai descoperit, tot aşa cum crezi că tu ai descoperit mersul pe jos şi apa caldă!

Mr. Sanders, cu lozinca FREE, FREE, FREE Locuințe, Educație, Sănătate:

image

nu faci altceva decât spălarea creierului tinerilor şi nu numai tinerilor ci şi a multor democraţi americani; CAPITOLul 04 este dedicat acestui subiect!

Mulţi experţi în socialism se întreabă:

- DE CE [WHY] socialismul se reîntoarce din când în când?

Răspunsul este foarte simplu, experţilor:

- Fiindcă tineri disponibili spălării creierului cu FREE, FREE, FREE se nasc MEREU din când în când! Tot ce le lipseşte este un nou … Sanders!

Ce nu înţeleg IO este: DE CE [WHY] abuzul sexual asupra copiilor este pedepsit foarte aspru de lege, dar spălarea creierului copiilor Brainwashing Children nu?

IO m-am născut în România capitalistă, pe vremea Regelui Mihai I al României , în România (denumirea oficială a statului român între 1866 – 1947 a fost România), nu POPULARĂ, nu COMUNISTĂ, nu SOCIALISTĂ, doar România; m-am născut în 1944, scriu anul meu de naştere doar ca referinţă la rândurile ce urmează!

CERTIFICATUL meu DE NAŞTERE spune REPUBLICA POPULARĂ ROMÎNĂ ; R.P.R. a fost numele oficial purtat de statul român de la abdicarea forțată a Regelui Mihai eveniment petrecut în 30 decembrie 1947. Deci CERTIFICATUL meu DE NAŞTERE spune că m-am născut într-o ţară, R.P.R., care s-a născut, în 1947, 3 ani după ce IO mă născusem în 1944; asta-i una din năzbâtiile socialismului / popular / comunist!

România a fost R.P.R. până la adoptarea constituţiei din 1965 care proclama

REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA , la 21 august 1965! Asta-i altă năzbâtie, tot lipsă de seriozitate, a socialismului / popular / comunist, azi aşa mâine altfel, netam-nesam! M-am căsătorit cu Angela, aproape 27 de ani mai târziu, în REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA (altă ROMÂNIE, altă ortografie), fără ca în acest interval de timp să se fi produs vreo schimbare politică ce ar justifica schimbarea de la POPULARĂ la SOCIALISTĂ.

Din această Republică am fugit cu Angela în vara lui 1985 şi nu ne-am oprit până în … America, unde am ajuns în 15 Ianuarie 1986, 15 Ianuarie ziua în care s-a născut Eminescu, desigur în alt … secol!

Partidul care a fost la putere tot acest timp s-a numit Partidul COMUNIST Român –PCR şi a avut doi secretari generali, Gheorghe Gheorghiu-Dej şi Nicolae Ceauşescu primul şi ultimul, poate de-aia România a avut doar două nume:

POPULARĂ şi SOCIALISTĂ fiindcă a avut doar doi secretari generali ai Partidului lor; de avea vreo cinci încearcă tu să pui nume României pentru fiecare din ei!

În câteva rânduri ai aproape toată istoria socialismului României!

Bunicu-mio a propus conducerii Partidului lor COMUNIST să numească PCR-ul, pentru a unifica POPULAR-COMUNIST-SOCIALIST, să-l numească Partidul POPULA-SOC.COM că moşu’ avea o problemă cu Râu, problemă pe care şi IO o am, da’ nu a mai prins decizia şefilor comunişti, că l-au trimis la odihnă la Jilava,celulula lu’ bunicu.

Ţara unde m-am născut a fost REPUBLICA POPULARĂ ROMÎNĂ, apoi REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA iar Partidul care a avut puterea a fost Partidul COMUNIST Român -PCR-! De aceea sistemul lor este un sistem auto-distructiv (self destructive), sistem ratat (loser system) fiindcă nici măcar să-l denumească legat de numele ţării NU au fost capabili, pe lângă alte hibe mai rele!

Deci, IO m-am născut în România capitalistă a Regelui Mihai, România a devenit POPULARĂ la 30 decembrie 1947 şi s-a autodistrus SOCIALISTĂ la 22 decembrie 1989 odată cu împuşcarea celor doi Ceauşeşti, că aşa mi-a fost dat să mă nasc, dar să mor în America , ţară capitalistă de când s-a născut ( Independentă from Great Britain: Declaration July 4, 1776, Confederation 1 martie, 1781, Treaty of Paris semnat în September 3, 1783 & Current constitution cu intrarea sa efectivă în aplicare la 4 martie 1787 iar la 21 June 1788 când "pragul critic" de nouă state semnatare a fost atins prin ratificarea sa de către statul New Hampshire); ai avut aproape toată Istoria Americii scrisă de Google în două nu în nouă rânduri şi cum am spus, dar să mor în America socialistă asta nu a sunat bine, nu mi-a plăcut! Nu mi-a plăcut în primul rând că nu-l vedeam pe Bernie cum o să numească America de azi: POPULARĂSOCIALISTĂ AMERICA şi apoi cum o să-i schimbe numele după fiecare val politic; cum a făcut România sub ochii mei!?

Dacă democraţii americani vor reuşi ce au zis că vor să facă în America, socialism, IO tot mai am o şansă, dacă asta destinul îmi va îngădui, să nu mor tot într-o ţară din alea în care nu m-am născut dar am trăit şi din care am fugit, una socialistă!

Sper s-apuc să fug şi din America în prima zi de socialism! De-oi trăi oi mai vedea ce-o fi! Căutând, scriind, m-am întors la viaţa mea din România comunistă / populară / socialistă (nimeni, cum ai văzut, nu a găsit un singur nume să definească sistemul acela îmbârligat ), unde am văzut pe pielea mea ce-i socialismul!

Dacă te interesează mai mult despre istoria celor două ţări, România şi America, mouseul este în palma ta iar tu eşti în mâini bune, ale lui Google; doar întreabă-l ce vrei să afli! Eşti ca şi clienţii lui Allstate Ins.:

You are in good hands!

Dacă nu ştii ce înseamnă You are in good hands atunci click aici: Traduceri - Translation şi type ORI Copy & Paste, în faţa lui Enter text, ceea ce nu ştii ce înseamnă şi vei vedea că: Ești în mâini bune!

Revederea Cu Şefa De La Casa … Albă

Pe Edmond şi Răzvan i-am revăzut în 17 August 1986 pe aeroportul din New York unde i-am întâmpinat.

Nici măcar acea îmbrăţişare a revederii nu le-am putut da fiindcă a trebuit să sărim într-un Taxi care ne-a dus la terminalul de la care, în ultima secundă, am prins zborul spre Los Angeles unde Angela ne aştepta! În Taxi, toţi trei pe bancheta din spate, le-am dat băieţilor acea îmbrăţişare la care-am visat atâta amar de vreme! După o escală în St. Louis unde am stat peste noapte iar băieţii au simţit primul gust plăcut al Americii, am continuat a doua zi dimineaţa drumul spre Los Angeles! Asta-i revedere după mai bine de UN an cu şefa de la Casa … Albă, bronzată a la California: Împreună-cu-șefa_CaseiAlbe .

Am trăit, muncit, iubit, după ce am fugit, 32 de ani, din 1986 până-n 2018, când am fost aţâţat să scriu cartea asta, în America, ţară capitalistă, aşa că am avut suficientă experienţă a vieţii, cel puţin 30 de ani trăiţi în fiecare din cele două sisteme ca să pot realiza ce vor să aducă democraţii americani în America, un sistem care nu poate fi în esenţă diferit de nici un alt sistem socialist; uşor, uşor am putut afla şi de unde, subit, li se trage boala cu socialism în America; şi despre asta voi scrie în cartea ce tocmai ai început să citeşti!

Când am aterizat cu Angela pe aeroportul din New York, venind de la Roma, în 15 ianuarie 1986, aveam doar o valiză cu haine cumpărate prin talciocurile Romei şi dorinţa cu care am fugit din Sibiu, să-i salvăm pe Edmond şi Răzvan de comunismul lui Ceauşescu şi al celor care vor urma lui! Cei ce au urmat lui au fost mai răi ca el, că tot comunism a fost în măruntaiele lor. Cei ce urmat lui Ceauşescu au instaurat în România un capitalism la ÎNTORS din comunismul lui Ceauşescu, sistem care nu mai existase iar istoricii nu-l prevăzuseră, cu bogăţiile României (care ar fi un cuvânt potrivit pentru ce-au făcut ei, furate, luate, redistribuite?) în buzunarele lor particulare din proprietatea comunistă comună; ăsta da capitalism, asta da boierie!

Fugind din Sibiu ca să-i salvăm pe Edmond şi Răzvan fugeam şi de la părinţii şi fraţii noştri! Tot ce aveam în bagajele şi sufletele noastre când am aterizat pe aeroportul din New York era TOT ce aveam în prima zi în America. Atunci amândoi am zis:

- Venim la tine mamă adoptivă, America, ştiind că ne vei putea iubi NUMAI dacă vom fi doi fii adoptivi BUNI; şi am fost!

Şi-am fost iubiţi de America, mama noastră adoptivă!

În Italia am aşteptat 6 luni decizia Ambasadei SUA din Roma pentru a fi acceptaţi cetăţeni cu domiciliul permanent în America (permanent resident) şi apoi cetăţeni Americani! Au vrut să vadă dacă vor face o afacere bună primindu-ne în America! Cartea asta este poate cel mai bun răspuns!

Noi nu am venit cu caravane de emigranţi ilegali plătite şi organizate de oamenii lui Soros, democraţii lui, care aşa îşi cumpără multe din voturile cu care vor să-l învingă pe Trump în Noiembrie 3, 2020!

Am trăit cu Angela şi într-o ţară socialistă / comunistă / populară şi într-una capitalistă, simplu capitalistă, suficient de mult timp ca să putem compara cele două sisteme în care am trăit, că nu ne-am plimbat prin ele! Nu mi-a fost greu să aflu de unde, subit, democraţilor americani li se trage boala socialismului în America, în 2018, şi de unde își selectează pe mulţi din cei ce votează pentru ei, dar lupta asta cu prostia subită cu Socialismul, strâns legată de alte prostii ale democraţilor americani, care parcă ar fi fraţii comuniştilor de care am fugit, mi-a dat, pe de o parte mari bătăi de cap, iar pe de altă parte m-a întors la viaţa mea din România şi m-a trecut prin toată viaţa mea de aici, încât atunci când am terminat de scris ce începusem cu un gând, s-a încheiat cu un alt titlu:

“Păi, IO sigur mă năşteam, dacă ... IO ştiam!” dacă ... IO ştiam cum va fi viaţa mea, uitându-mă la ea în timp ce scriam!

“De Unde Li Se Trage democraţilor Americani, aşa subit, prostia asta cu Socialismul”

Am început să scriu cartea a cărei PUBLICITATE o citeşti întrebându-mă “de unde li se trage aşa netam-nesam, de unde subit li se trage prostia asta cu Socialismul?!

Nu am întrebat nici un democrat din United States Capitol , vreunul din aceia cu epoleţi fiindcă nu am ştiut cum să ajung până acolo! Am întrebat câţiva prieteni, vecini democraţi, curiozitatea m-a împins să-i întreb:

- de unde li se trage, aşa subit, colegilor tăi care vor Socialism în America, de unde li se trage prostia asta cu Socialismul?

- Cred că nici Bernie nu îşi mai aminteşte asta a fost răspunsul fiecăruia; ceilalţi democraţi din Capitol nu-l întreabă, unii îl ascultă şi-l aplaudă alţi îl …
huiduiesc! Pe vremea asta ROMÂNIA 1986, Angela şi cu mine tocmai ajunseserăm în America.

Cu siguranţă Bernie urmează orbeşte planurile celor care i-au pavat drumul să fie un milionar, el zice că scriind o carte:

image

Cartea i-au cumpărat-o, cu $ milioane, cei care i-au dictat ce şi cum să scrie, repetând la nesfârşit lozinca FREE,FREE, FREE:

image

Aici sunt cei care i-au dictat ce şi cum să scrie:

image

Ei nu i-au spus şi că:

*Primul eveniment a fost Revoluția rusă din 1917 care a condus în februarie 1917 la răsturnarea spontană a Imperiului rus și apoi, în luna octombrie a aceluiași an, la preluarea puterii de către bolșevici și instalarea unui regim leninist („ comunist ”).

*Ţarul Rusiei a fost forţat să abdice în martie 1917, apoi că Ţarul Nicolae soţia lui Alexandra au murit în aceeaşi zi, 17 iulie 1918,

nu într-un accident de automobil ci:

El:
Decedat
17 iulie 1918 (50 de ani)
Ea:
Decedată
17 iulie 1918 (46 de ani)
Cauza decesului omor (execuție de către un pluton de execuție

ucişi de către un pluton cam ca acesta, de execuţie; tu ai copii Bernie? Şi copii lor au murit în aceeaşi zi, 17 iulie 1918, citeşte ce scrie după 99 de ani Familia Regală a României.

La fel s-au desfăşurat trecerile de la capitalism la socialism / comunism în toate celelalte ţări EX-comuniste!

Bernie, îmi permit să-ţi spun Bernie de vreme ce atunci în Ianuarie 1986 când Angela şi IO am fost primiţi fii adoptivi ai Americii având doar hainele de pe noi tu aveai doar cu 3 ani mai mulţi ani trăiţi ca mine. De atunci şi până în 2018, când am auzit prostia asta cu Socialismul, 32 de ani am trăit împreună în aceeaşi ţară (pe care IO o numesc America, ţara noastră iar tu o numeşti America, ţara asta iar pe Donald J. Trump IO îl numesc Preşedintele nostru iar tu îl numeşti Preşedintele … ăsta! IO am fugit zburând 10 ore peste Atlantic, am fugit din socialism în capitalism iar tu vrei să mergi la DUS din capitalism în socialism (să te văd Bernie atunci când vei merge la ÎNTORS din socialism în capitalism, ca România şi celelalte ţări ex-comuniste / socialiste).

Deci, evident noi doi nu putem avea aceeaşi realitate despre lumea în care trăim şi este normal să fie aşa, nu putem avea aceeaşi realitate fiindcă setul de informaţii ce-l avem determină cum vedem realitatea! De aceea aici IO scriu despre socialism în felul meu, socialism trăit 40 de ani care nu-i la fel cu felul tău, al unuia care vrea socialism învăţat în America din propaganda unora din alte colţuri ale lumii; şi este normal să fie aşa, nu putem avea aceeaşi realitate!

Acum, dacă vrei uită-te la felul meu şi când vei scrie tu o carte despre asta IO voi fi primul cititor, aşa că IO îmi văd de ale mele iar tu îţi vezi de ale tale!

32 de ani cât am trăit împreună în aceeaşi ţară, America, ţara noastră, IO am trăit în aceste state: Massachusetts primele şase luni numai cu Angela, California ( Southern California la început), Missouri, Kansas (în Newton, nord Wichita), Michigan , Illinois (în Homewood Chicago ) & Northern California din anul 2000; în 5 state, în şase zone din care în trei am trăit întregul Quartet , Angela, Edmond, Răzvan şi … să mai scriu cine? Am scris asta Bernie doar ca să vezi că am văzut ţara noastră despre care acum citeşti!

IO te consider, cum eşti aia-i treaba ta, dar IO te consider un om cu un NIVEL de inteligenţă foarte ridicat, te consider un om cu un NIVEL de inteligenţă apropiat de cel al unui geniu şi acest factor te-a dus acolo unde eşti, Ranking Member of the Senate Budget Committee (fost Mayor, Member of the U.S. House of Representatives, etc.) şi candidat, din nou, la Preşedinţia Americii, DAR, fiindcă ai văzut uitându-te la tine şi le cei din jurul tău cât de ridicat este NIVELul tău de inteligenţă ai considerat, ai presupus, ai bănuit că şi NIVELul tău de înţelepciune, pe care NU l-ai testat suficient, ai presupus că este LA FEL de ridicat şi asta asta NU-i aşa Bernie!?

NIVELul tău de inteligenţă este altă mâncare de peşte decât NIVELul tău de înţelepciune nivel de a distinge ce este BUN de ce este RĂU, ce este ADEVĂRAT de ce este FALS, ce este BINE să faci şi ce este GREŞIT să faci!

Inteligenţa & înţelepciunea sunt două capacităţi (evident diferite dacă-s … două) ale omului: a înțelege, a rezolva situații sau probleme noi & de judecare, de a lua decizii! Există însă un singur IQ , coeficient pentru inteligenţă NU şi unul pentru înţelepciune; DE CE [WHY] doar unul dacă omul are două capacităţi diferite, inteligenţa & înţelepciunea care formează o echipă?

IO nu ştiu DE CE [WHY] există doar un IQ iar testele de măsurare a lui includ multe verificări ale … înţelepciunii, dar ştiu că asta îi rădăcina multor năcazuri ale măsurării valorii intelectuale a omului!

Dacă NIVELul tău de inteligenţă Bernie este apropiat de cel al unui geniu, atunci NIVELul tău de înţelepciune, luând decizia (de bună voie şi nesilit de nimeni) să te asociezi unor idei, comuniste, care nu ştiai, doar bănuiai, cum sunt ele, BUNE ori RELE, asociindu-te cu oamenii care NU aveau nici un Dumnezeu, NIVELul tău de înţelepciune este apropiat de cel al ULTIMULUI nivel de înţelepciune pe care IO l-am văzut, tu ai pierdut simţul realităţii Bernie (common sense) şi asta te-a dus la atâtea ÎNFRÂNGERI, ultima înfrângere contra lui Hillary

Acum crezi că poţi învinge, întâi pe sleepy Joe , iar dacă miraculos vei învinge, Joe fiind marioneta celor care conduc din umbră Partidul Democrat pe drumul Globalizării, va trebui să-l învingi pe Donald J. Trump pentru a ajunge Preşedinte al Statelor Unite ale Americii!

Joe nu ştie nici măcar care-i soţia şi care-i sora lui, se scuză acuzându-le pe ele pentru asta: they (ele) switched on me; vezi aici cine-i berbecul, ele ORI sleepy Joe Joe confuses his wife and sister , deci s-ar putea ca miraculos să învingi, dar pe Donald J. Trump îl vei putea învinge DOAR dacă brusc suporterii lui vor ca America să NU mai fie GREAT, şansă de 1 la 1 googol (de la googolul ăsta de la care şi-a luat Google numele) = 1.0 × 10100!

Tu ai avut o şansă pentru succes Bernie atunci când ai realizat că NIVELul tău de inteligenţă este apropiat de cel al unui geniu, atunci dacă AI FI văzut că NIVELul tău de înţelepciune NU este LA FEL cu acela al inteligenţei tale, dacă AI FI căutat pe cineva care să te ajute, aşa cum alţi oameni foarte inteligenţi (inteligenţii, îi numesc oamenii pe cei cu un nivel de inteligenţă foarte

ridicat, fiecare om are nivelul lui de inteligenţă; la fel oamenii numesc pe cei cu un nivel de înţelepciune foarte ridicat, înţelepţii), aşa cum alţii au făcut-o, atunci tu ai avut o şansă pentru succes Bernie, DAR tu nu ai căutat aşa cum alţii au făcut-o, fiindcă NIVELul tău de înţelepciune a fost, este şi va rămâne mult diferit de cum ai crezut, bănuit, presupus tu că este, ca al unui înţelept!

Dacă NIVELul tău de înţelepciune era aşa cum tu ai crezut că este, atunci azi nu aveam nici cea mai mică teamă de socialism în America, fiindcă nu ai fi încercat să faci ce faci!

În tot ce am scris în ultimele pagini Bernie, dacă înlocuieşti numele tău cu al lui sleepy Joe, totul rămâne adevărat, excepţie câteva detalii tehnice şi grupul acelor oameni cu care v-aţi asociat, oameni care NU aveau nici un Dumnezeu!

Oamenii, de la începuturile lumii au avut libertatea să aleagă FREE, FREE, FREE ce vor ei ORI să devină marionete! Joe a ales, de pe vremea când a ajuns Vicepreşedintele lui Obama să fie marioneta celor ce vor Globalizare, UN guvern mondial, O monedă în toată lumea şi China number ONE în lume!

Inteligenţa face $$$$ doar muncind din greu toată viaţa, înţelepciunea face $$$$$$$$$$ într-o secundă, într-o sclipire a unei DECIZII!

Nu am găsit o formulare mai concisă ca să pun împreună:

Bernie, tu ştii CUM va fi America dacă socialismul tău va fi implementat?

Tu le-ai spus tinerilor (şi numai tinerilor) ce evenimente s-au petrecut în toate ţările ce au doborât capitalismul şi în numele fals al egalităţii sociale şi al FREE, FREE, FREE care peste TOT a fost ULTIMUL pas al instaurării comunismului şi nu PRIMUL ca în lozincile tale? IO nu te-am auzit Bernie!

*Tu le-ai spus tinerilor (şi numai tinerilor) că în Rusia şi în multe alte locuri, după executarea de către un pluton de execuţie a urmat război civil foarte violent desfășurat între 7 November 1917 și 25 October 1922 (din Istoria Rusiei), 5 ani în care au murit mulţi nevinovaţi din cauza ideilor stupide (stupide că nu a considerat omul pentru care făceau proiectul) ale lui Marx, Engels şi Lenin!

Asta-i mai lipseşte Americii, Bernie?!

Are asta vreo legătură cu faptul că tu Bernie (şi toţi prietenii tăi democraţi) faceţi tot ce puteţi ca cel de-al 2-lea Amendament al Constituţiei Americane, Amendamentul II să fie abolit! Deoarece o miliţie bine organizată este necesară securităţii unui stat liber, dreptul populaţiei de a păstra şi purta arme nu trebuie să fie încălcat?!

DE CE [WHY] vrei atunci să fie încălcat?!

DE CE [WHY] oamenii voştrii vor să DEFUND the Police ?! Din acelaşi motiv!

Asta te-au sfătuit cei ce ţi-au dictat ce şi cum să scrii ca să ajungi milionar, că ştiu ei de ce-i bine, chiar absolut necesar (MUST do it) ca Amendamentul II să fie abolit dacă vor SOCIALISM în AMERICA?!

Oauuu, I can hear you Bernie: “Just in case” (te aud Bernie: „Doar în caz că …”); better to be safe than sorry (mai bine să fii în siguranță decât să-ţi pară rău)! Smart, wise, full of wisdom Bernie; deștept, înțelept, plin de înțelepciune, nu te-am ştiut aşa, thx. Bernie. NIVELul de înţelepciune, care este media ponderată (medie ponderată fiindcă fiecare decizie are o importanţă diferită de celelalte) a valorilor de înţelepciune, uneori este depăştit, alteori în urma unor valori individuale, că-i o medie, ca în acest caz Bernie! Bernie, Statele Unite ale Americii nu-i Scandinavia ori o ţărişoară ca Suedia cu populaţie de 10.33 milioane, numai California are populaţia de aproape 4 ori mai mare ca Suedia, America îi United States, numără tu cât state sunt, cu populaţie de 330.33 milioane, fiecare cu Guvernatorul ei , cei cu roşu nu vor să audă de socialismul tău! De ce nu spui adevărul celor cărora le profeţezi socialism în America? Fiindcă

tu nu poţi face faţă ADEVĂRULUI - You can’t handle THE TRUTH

Bernie, celor ce ţi-au dictat ce şi cum să scrii cartea pe care apoi au cumpărat-o cu $ milioane dă-le înapoi toţi $$$$$iii, fii liber pentru cât ţi-a mai lăsat Dumnezeu să trăieşti şi plimbă-te în fiecare zi prin New York parks să vezi ce frumoasă este viaţa LIBER!

Nu uita, înainte de orice să faci ce unii zic că au făcut Marx şi Engels, să le spui tuturor tinerilor (şi numai tinerilor) care te-au urmat, să le spui: “Tineri din America (şi numai voi) … iertaţi-mă!“. Ei nu au ştiut ce fac urmându-te fiindcă aşa a lăsat Dumnezeu omul, să creadă pe oricine până nu dă singur cu capul de toţi pereţii.

IO am găsit răspunsul cu care sunt mulţumit, unind lucrurilor ce le ştiam cu cele ce apoi le aflam zi de zi, lucruri ce s-au legat într-un lanţ solid, opinia mea “de unde li se trage democraţilor americani, aşa subit, prostia asta cu Socialismul”?!

Dacă chiar vrei să afli răspunsul ce l-am găsit şi eventual să-l compari cu frământările tale, atunci vei afla răspunsul meu în CAPITOLul 04!

În rezolvarea problemelor cu toate datele cunoscute, în care punctele sunt cunoscute, soluţia se află unind punctele, în English: connecting the dots!

Atunci când trebuie să cauţi datele care trebuie să le uneşti pentru rezolvarea unei probleme, în cazul acesta problema fiind:

- de unde li se trage democraţilor americani, aşa subit, prostia asta cu Socialismul, atunci soluţia se află într-un mod total diferit!? Am învăţat acest total diferit de la Mr. Presley (voi scrie mult despre el în cartea asta).

Atunci când trebuie să cauţi datele care să le uneşti pentru rezolvarea unei probleme, construieşte mici verigi , mici verigi Eugene, îmi zicea Mr. Presley, pe care să le uneşti într-un lanţ de verigi. Dacă lanţul este SOLID, ca acesta:

image

atunci ai găsit soluţia problemei, Eugene!

Aşa am făcut IO ca să aflu de unde li se trage democraţilor americani, aşa subit, prostia asta cu Socialismul făcând verigi din ce-am văzut (cu ochii mei, de la sursa pe care-am văzut-o acolo, hahahaaa) ORI le-am auzit de la sursă (cu urechile mele hahahaaa) ORI le-am revăzut şi reauzit (cu ochii şi urechile mele, hahahaaa) zi de zi, în realitatea lumii! Lanţul ce l-am construit l-am descris în CAPITOLul 04, aici voi prezenta cititorului doar verigile lui. Tu poţi adăuga la verigile mele altele, pe care le ştii adevărate verigi şi să construieşti lanţul tău!

Ce vrei mai frumos cititorule: un simplu pensionar ca mine, pensionar nu din … politică, să scrie cum vede el şi tu să citeşti ce vede el despre un eveniment politic: “de unde li se trage democraţilor americani, aşa subit, prostia asta cu Socialismul” şi toate astea numai din auzite aşa cum îi place şi lui Nani (aşa a rămas numele lui pe creierul meu, Nani) Dobra, fostul meu coleg de fotbal, care citându-l pe Friedrich Nietzsche, iar IO pe el uşor modificat, a publicat în ??? : “Numai durerea (aţâţat ca lumea) cea mare este liberatorul suprem al spiritului”; thanks Nani!

Prima verigă:

Nimănui nu-i plac prelegerile. Acesta este ultimul lucru pe care mi-am propus să-l fac la prima verigă, o prelegere. nu, este doar opinia unui novice , OK?

Dacă vei mai citi că opinia mea este a unui novice, să nu cumva să crezi că IO am o memorie scurtă şi mă repet fiindcă şi atunci sunt un novice ca şi acum!

Şi, poate mă vei întreba, DE CE [WHY] scriu despre lucruri în care IO singur mă consider novice? Toţi marii scriitori au fost novice când au scris prima carte şi au ajuns mari; l-am întrebat pe fiecare DE CE şi aşa mi-a răspuns: novice!

Vor fi şi câteva subiecte unde mă dau expert, hahahaaa, un expert autodeclarat, nu novice! Să trecem la lucruri serioase!

Grupul Bilderberg, al 5-lea rând începe aşa: „Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni”!

Definirea globalizării seamănă cu a socialismului şi comunismului, îmbârligată (confuză, încurcată, complicată), nimeni să nu ştie ce îi; cei ce o vor implementa vor vedea pe pielea lor aşa cum cei cu Brexit au văzut şi Preşedintele Trump nu vrea să vadă!?

Să dăm crezare ce afirmă WIKIPEDIA românească? Hai să dăm, fiindcă WIKIPEDIA English translation se referă azi la Bilderberg … meeting, nici nu mai numeşte Grupul Bilderberg, cum a făcut doi ani în urmă când IO prima oară am căutat informaţii despre Grupul Bilderberg şi atunci mi-am notat ce este şi azi în WIKIPEDIA românească, dar NU şi în versiunea English:

“the founders of the Bilderberg Group were the tycoons David Rockefeller and the banker family Rothschild”

(”Fondatorii Bilderberg Group au fost magnatul David Rockefeller și familia bancherilor Rothschild”)! Aceasta este cea mai dificilă parte a scrierii unei cărți cu mouse! În fiecare zi linkurile se schimbă! Grupul Bilderberg s-a schimbat în Bilderberg meeting (întâlnire)!?

Daniel Estulin născut în Lituania a scris în 2009, care a crezut el că este The True Story of The Bilderberg Group. Am fost la răscruce de drumuri şi m-am întrebat: pe ce drum să o apuc ca să pot construi o verigă a unui lanţ SOLID?

Şi am continuat să merg pe drumul pe care am pornit, drumul Grupul Bilderberg: ”Fondatorii Grupului au fost magnații David Rockefeller; cât de bogată este familia lor?, da, $318.3 billion şi familia de bancheri Rothschild stema familiei, ca a unei ţări”.

Cât de bogată este familia Rothschild? Nici ei nu ştiu! 80% din bogăția totală a lumii the Rothschild family holds about 80 percent of the world’s total wealth}, da 80%, dar ştie cineva cât din bogăţia lumii este a familiei Rothschild?

Dacă o familie, Rothschild, are 80% din averea lumii şi acesta-i singurul, dar sigur, lucru care-l ştie face, $$$$$$$$$$iii din $$$$$ii care-i au, atunci cine poate crede că acum, după ce au acumulat tot ce au prin INegalitatea naţiunilor lumii, vor să facă o Nouă Ordine Mondială pentru alţii şi NU pentru ei? IO nu! George Soros este soldăţelul lor care a ajuns … Generalul Soros şi-ar face orice pentru ei şi pentru el şi familia lui, nu a mea şi-a ta!

Grupul Bilderberg au fost cei ce au făcut planul, au stabilit strategia şi au avut $$$$$$$$ii pentru implementarea unei Noi Ordini Mondiale, pentru Globalizarea lumii! Fără $$$$$$$$ nici cel mai bun plan, cu cea mai bună strategie NU poate avea succes!

Parte esenţială a strategiei lor este: Divide and Conquer – idiom , astfel încât să nu se unească împotriva unuia singur (împotriva lor), pentru ca ei să obţină liniştiţi TOT ce vor!

David Rockefeller’s chilling 1991 speech at a Bilderberg meeting a surprins, chiar a şocat lumea politică la vremea aceea, 1991, care poate fi considerat declararea Noii Ordini Mondiale! Articolul acesta publicat în 21 Martie 2017, ziua următoare morţii lui David de către Kalee Brown şi apoi publicat în 28 Martie 2017 (o săptămână mai târziu deci) sub o formă concisă de GTG,

David Rockefeller dies – the MSM portretizează his deadly role as slavemaster - Written by Kalee Brown exprimă îngrijorarea autoarei care a început şi ea să reflecteze la vederile lui David despre lume. Mă voi referi doar la ce Kalee Brown a scris în articolul publicat de GTG:

”Time and time again he pushed for a New World Order and a one world government, which would allow the elite and world bankers to hold complete control over the global population”.

”Din când în când, el (David) a cerut o Nouă Ordine Mondială și un singur guvern mondial, care să permită elitelor și bancherilor mondiali să dețină un control complet asupra populației globului”.

Abia acum, a doua zi după moartea lui David Rockefeller, te-ai trezit Kalee? Dar mai bine mai târziu decât deloc; ce-ai scris în încheiere Kalee, chiar dacă a venit abia în 2017, va ajuta mulţi oameni să ştie ce nu au ştiut; asta-i aur curat Kalee, thanks Kalee:

”This got me thinking: Do people even understand the gravity of the situation at hand, or what a one world government would mean?”

”Asta m-a făcut să gândesc: Oamenii chiar înțeleg gravitatea situației ce există, sau ce un singur guvern mondial înseamnă?”.

Doar pentru aţâţarea curiozităţii cititorului extrag din acest GTG articol:

- MSM = MainStream Media

- Bill Clinton also attended this meeting

- Hungarian Prime Minister Viktor Orbán says: we all know that behind the leaders of the Democratic Party, we have to see George Soros.

He went on to say that “the mouth is Clinton’s but the voice is of George Soros.”

- We are grateful to the Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years (40)!

Există ceva despre Nouă Ordine Mondială, Globalizare FĂRĂ numele lui … George Soros (David a murit în 2017) şi al … MSM = MainStream Media, Washington Post, The New York Times, Time Magazine?!

Nu există nici o dificultate să uneşti punctele (connecting the dots) sau să construieşte mici verigi pe care să le uneşti într-un lanţ de verigi; thanks Mr. Presley!

Have fun!

Nu mult mai târziu David Rockefeller a adăugat la ”Noua Ordine Mondială cu un guvern mondial”, a adăugat & o monedă mondială!

Apoi la United Nations Business Council, Annual Ambassadors' Dinner, în September 23, 1994 David Rockefeller a apucat să spună (este prezentat ca False David Rockefeller Quote?):

“All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order”!

“We are (suntem) on the verge (marginea) of a global transformation. Tot ce avem nevoie este criza majoră potrivită, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”.

Deşi,

planul unei Noi Ordini Mondiale - Globalizarea (New World Order – Globalization) lumii a fost enunţat de magnatul David Rockefeller unul din fondatorii Bilderberg Group iar planul, strategia şi $$$$$$$$iii au început să curgă tot de acolo, IO voi numi planul acesta al unei New World Order – Globalization, îl voi numi Planul NWO-G!

Am scris:

image

în limba maternă, în limba română. Această PUBLICITATE am tradus-o în English (ADVERTISING), dar nu voi traduce nimic altceva; voi căuta un traducător de meserie, un professional. Căutările în web le-am făcut în ambele limbi până am găsit-o pe cea mai potrivită contextului.

De aceea unele texte sunt în limba română cu traducere în English, iar altele în English cu traducere în limba română!

A doua verigă:

Planul NWO-G, ca orice plan, trebuie proiectat (şi ei au făcut proiectul cu strategia lor în el), dar apoi trebuie implementat pe teren, adică în lume (in the World)!

Acolo, pe teren, au trimis unul dintre soldaţii lor, George Soros care pe teren a ajuns ... Generalul Soros!

Generalul Soros a folosit altă metodă decât comuniştii care, pentru a implementa în Rusia planul lui Marx, Engels şi Lenin, l-au ucis pe Ţarul Nicolae al II-lea şi familia lui iar în România comuniştii l-au exilat pe Regele Mihai, Generalul a cumpărat cu $$$$$$$$ii Bilderberg toată elita unde a vrut să implementeze Planul NWO-G, a cumpărat pe Hillary Clinton , pe Angela Merkel şi multe alte marionete!

Aici e poza pe care Generalul o păstrează în dormitorul lui; nu am făcut-o IO ci unu’ care ştie ce face, IO doar am cules-o ca pe o floare rară şi cum a scris Ienăchiţă Văcărescu în poezia “Într-o grădină” :

“S-o tai, se strică!
S-o las, mi-e frică
Că vine altul şi mi-o ridică”,

IO am cules-o din grădina lui Google:

image

Acum are lângă poza asta şi una cu Sleepy Joe

George Soros a fost şi a rămas soldăţelul Grupului Bilderberg, care pe câmpul de luptă a ajuns Generalul multor conducători de naţiuni!

A avut succese cu China, să o transforme dintr-o ţară comunistă aflată pe acelaşi drum ca şi Rusia lui Mikhail Gorbachev, într-una din cele mai puternice ţări în lume şi cu Uniunea Europeană, dar peste tot a ajuns, mai devreme ori mai târziu, la STOPuri, cu BRexit, cu STOP de la Preşedintele Donald J. Trump şi câte or mai veni?!

Ronald Reagan a convins Rusia lui Gorbachev să abandoneze comunismul iar Soros şi democraţii Americani au ajutat China capitalist - comunistă să domine lumea! Cum au ajutat ei China? Vânzând avuţia Americii, bani în tranzacţii economice şi secrete tehnologice, punând în buzunarele lor de politicieni corupţi $$ grei!

Nu mai este nevoie să scriu un cuvânt; adevărul, mai repede sau mai târziu, iese la iveală că aşa a făcut Dumnezeu lumea!

Până acum am văzut că există trei feluri de capitalism:

- capitalism ca în America,
- capitalism ca în România, la ÎNTORS din … comunism,
- capitalism ca în China, cu puterea guvernamentală … comunistă!

Cine mai poate defini ce-i acela sistem capitalist?! Acela va fi un Nobel Prize winner . Cartea asta cu mouse poate ajuta!

A treia verigă:

În America, punctul forte al Planului NWO-G, Noua Ordine Mondială - Globalizarea (New World Order) putea fi realizată numai dacă Hillary Clinton, marioneta Generalului Soros, reuşea să fie Preşedinte al Statelor Unite şi NU a reuşit!

Pe Generalul Soros l-am văzut înaintea alegerilor Prezidenţiale într-un interviu TV care m-a lăsat mut, dar m-a şi ajutat să-l găsesc acum pe Web cu ajutorul lui Mr. Google fiindcă ştiam că interviul există, George Soros:

Trump Will Win Popular Vote by a Landslide but Clinton Victory a ‘DONE Deal’ (‘Înţelegere ÎNCHEIATĂ’). La acest link Soros ‘Done Deal’, predicţia lui George Soros că Hillary Clinton va câştiga meciul cu Donald J. Trump a adăugat ceva total surprinzător: motivul care întăreşte predicţia lui:

“George Soros predicted Donald Trump will win (va câştiga) the popular vote by a landslide (copleşitor, imens) but lose (dar pierde) to Hillary Clinton because the election is rigged (alegerile sunt aranjate, falsificate)”!

Alegeri aranjate, falsificate; speechlessss pentru mine, normal pentru ei!

Noua Ordine Mondială (New World Order) vrea o lume (a World), cu un guvern mondial (one world government) şi cu o monedă mondială (one world currency) & Hillary Clinton Preşedinte al Statelor Unite ale Americii!

Hillary Clinton Preşedinte al Statelor Unite ale Americii NU s-a întâmplat, chiar dacă alegerile au fost rigged (aranjate, falsificate) de Soros! Acest “NU s-a întâmplat” a făcut ca TOT ce s-a întâmplat de la alegerile din Noiembrie 2016 până azi să fie cu curu’-n sus.

Grupul Bilderberg a văzut pericolul ce venea de la Donald J. Trump încă din timpul Campaniei sale electorale punând America First Vision ca primă prioritate dacă va fi ales Preşedinte care era total opusă celei declarate de George Soros ca definiţie a Noi Ordini Mondiale, a Globalizării, definiţie ce-am extras din lucrarea Globalizarea şi dilema identitară Alinei-Petronela NEGREA, de la Academia de Studii Economice, Bucureşti, thanks Alina-Petronela. Am selectat, pentru o uşoară prezentare doar primele două pagini din cele 23 scrise de Alina-Petronela (cele ce interesează),

Definiţia_dată-de_George-Soros subliniază definiţia şi acolo ca şi aici, în orange!

Definiţia Generalului este la polul opus primei priorităţi a Preşedintelui Trump!

Nu este nici o surpriză ce se întâmplă în America de atunci, Noiembrie 2016, încoace: lupta disperată a democraţilor lui Soros, de eliminare a lui Donald J. Trump din calea implementării în SUA a Noi Ordini Mondiale, a Globalizării!

Cred că acum înţelegi ce-am zis mai devreme despre începutul durerilor de cap în care m-am băgat încercând să văd de unde, subit, li se trage prostia asta cu Socialismul, prostia asta cu Socialismul fiind strâns legată de alte prostii ale democraţilor americani, astea sunt ele şi nu sunt toate, cum nu sunt toate durerile în care mi-am băgat capul!

A patra verigă:

Donald J. Trump a pus, începând din prima zi când el Assumed office (a asumat funcţia) la January 20, 2017, a pus STOP Planului NWO-G, ambiţiilor lui Soros! De aceea democraţii americani, conduşi de Soros, îl urăsc pe Donald J. Trump: nu pentru că a câştigat alegerile din Noiembrie 2016, ci pentru că, câştigându-le a pus STOP Planului NWO-G, ambiţiilor lui Soros şi planul lor va fi STOPAT atâta timp cât Donald J. Trump este Preşedinte al Statelor Unite ale Americii!

STOPul pus de Donald J. Trump Planului NWO-G a schimbat toată dinamica lumii, iar implicaţiile acestui STOP vor veni unul câte unul!

DE CE [WHY]?! Follow the money (urmăreşte cursul banilor) spun americanii atunci când pornesc la rezolvarea unor probleme ce par a nu avea soluţie!

Planul Globalizării este proiectul diabolic al SOROSilor ca $$$$$$$ii lor să facă TRILIOANE, aşa cum au făcut cu Uniunea Europeană, cu China pe care au propulsat-o de acolo de unde a fost acum 20 de ani, au propulsat-o în vârful lumii, iar implementarea planului în America era victoria lor finală. Implementarea Globalizării în America însemna ca:

a) $$$$$$$ii SOROSilor să facă TRILI-TRILIOANE în America; America îi … America, aici se pot face TRILI- TRILIOANE!

b) $$$$$$$ii Americii să continue să se scurgă în China şi la alte marionete ale lui Soros de unde SOROSilor li se întorc alte TRILI-TRILIOANE!

Trump, Preşedinte al Americii, când a pus STOP Planului NWO-G a făcut ceva la care Soros cu Hillary nu s-au aşteptat, cum să se mai şi pregătească pentru aşa ceva!? Donald J. Trump a ÎNCHIS ROBINETUL conductei prin care $$$$$$$ii Americii să facă TRILI-TRILIOANE (pe cele două căi) pentru oricine alţii numai pentru poporul American nu!

Asta înseamnă follow the money (urmăreşte cursul banilor)! De aceea sunt turbaţii democraţii lui Soros, fiindcă NU mai curge nici UN $ din acele TRILI-TRILIOANE al căror ROBINET este ÎNCHIS!

Felul meu de a încheia o disertaţie este întrebând:

any questions (alte întrebări), tot aşa cum George Costanza întreabă pe cei de la spălătoria / uscătoria publică unde era cu prietenul lui Jerry Seinfeld în clipul:

Seinfeld: - You can't over die, You can't over dry . La sfârşitul disertaţiei, după ce Jerry îi explică că nu se poate să usuci mai mult ceva ascat tot aşa cum nu se poate omorâ mai mult un mort, ce-a fost deja împuşcat, George întreabă pe cei din jur: any questions?!

De-aici, de la Seinfeld, am în cap mulţi gărgăuni buni, le zic IO! Ăia răi, gărgăunii răi, naiba ştie cum vin în capu’ meu şi de ce naiba le place tare mult să stea, de’ nu mai pleacă?!

Deci:

any questions?

- You can't over die, You can't over dry!

America, te rog impeach ,impeachment , în Senatul S.U.A. , impeach President Trump şi chiar scoate-l din funcție (remove him from office), iar în Noiembrie votează pentru un Preşedinte Democrat, o altă marionetă a lui Soros şi vei vedea, a doua zi după 3 Noiembrie, election day 2020, America vei vedea democraţii americani lucrând din greu la proiectul Generalului lor
George Soros,

Partid politic Partidul Democrat

lucrând din greu la Noua Ordine Mondială, a Globalizării! S-a mai întâmplat în Istorie ca Preşedinţi, preşedinte, să fie aruncaţi la gunoi:

Brazilian president Dilma Rousseff şi South Korean president Park Geun-hye au fost impeached în 2016 şi scoase din funcţie

Acum când scriu cartea asta cu mouse, începutul anului 2020 şi nici nu voi mai scrie despre acest subiect (impeach President Trump), Camera Reprezentanților SUA a votat (The US House of Representatives votes) să impeach Trump pentru abuz de putere şi obstrucția Congresului (for abuse of power and obstruction of Congress). Acum când citeşti paginile astea poate cunoşti rezultatul votului, dar oricum, îl ştii ori nu-l ştii este ca şi cum ai vedea un film în reluare!

Ce spune Legea, Constituţia Americii, că va urma deciziei Camerei Reprezentanților SUA?

“Constituţia necesită (The Constitution requires) două treimi (a two-thirds), supermajoritate (supermajority) pentru a condamna o persoană aflată în impeachment (to convict a person being impeached).

Senatul, sub comanda celui ce este Supreme Court Chief Justice John Roberts decide judecata (The Senate enters judgment) la decizia sa dacă să

fie condamnat ori achitat (convict / acquitted) prin hotărâre judecătorească și o copie a hotărârii se depune la Secretarul de Stat (the Secretary of State)”.

Membrii Senatului, după afilierea lor la Partidele (Party) politice este aşa:

Affiliation Members
Republican Party 53
Democratic Party 45
Independent 2
Total 100 senatori.

Pentru ca Senatul să impeach President Trump TREBUIE ca two-thirds, 2/3 (2/3 din 100 senatori = 66.6 senatori, adică TOŢI cei 45 senatori democraţi + 22 senatori republicani / independent) să voteze impeach President Trump, ceeace ce pare IMPOSIBIL; democraţii, când au început procedura de impeachment au fost sub influenţa unor substanţe necunoscute fiindcă nici alcoolul, nici marihuana nici nitroglicerina NU te pot face să iei o astfel de decizie, impeachment a Preşedintelui în cel mai bun moment al Americii din ultimii şpe-zeci de ani; substanţa aia necunoscută poate fi numai … OTRAVA Soros!

Toate problemele lumii sunt cauzate de faptul că oamenii inteligenţi au îndoieli, iar cei proşti au certitudini!

Voi mai scrie foarte scurt despre acest subiect, impeach President Trump, după alegerile din 2020 cu un titlu inspirat din titlul cărţii lui Hillary Clinton What happened şi probabil se va intitla:

“What happened cu OTRAVA Soros?” şi vorbesc, am vrut să scriu şi chiar scriu serios!

Toate romanele poliţiste, cărţi tipărite, le citeşti cu sufletul la gură ca să vezi la sfârşit cine-i criminalul. Cartea asta cu mouse este şi din acest punct de vedere altfel decât romanele poliţiste, te lasă cu sufletul la gură ca să vezi singur cine-i criminalul DUPĂ ce sfârşeşti de citit cartea!

Implementarea socialismului American, unde totul va fi FREE, FREE, FREE cu $$$$$$$iii lui: Bill Gates , Larry Page & Sergey Brin (Larry & Sergey au creat prin restructurarea lui Google, la 2 octombrie 2015 au creat Alphabet Inc.

compania mamă a lui Google și a multor foste filiale Google acum sub comanda, CEO, lui Sundar Pichai), Jeff Bezos , Warren Buffett , Elon Musk şi a celorlalţi din lista celor mai bogaţi 15 Americani , implementarea socialismului în America nu a fost în Planul NWO-G, în planul Generalului Soros! Implementarea socialismului în America a fost înainte de toate ceva ce nimeni n-a putut-o scoate din capul lui Bernie şi a devenit doar un job pe care Generalul l-a dat marionetelor lui ca să, pe de o parte să aibă ceva de lucru iar pe de altă parte să-l frâneze pe Preşedintele Trump de la ce ar fi putut face fără aceste frâne! Generalului nu i-a trebuit implementarea socialismului în Germania, Franţa, Marea Britanie, China, pentru implementarea Globalizării în aceste ţări; i-au trebuit doar $$$$$$$$ ca să cumpere pe cei de care a avut nevoie pentru planul lui!

Scriind cartea asta, zi de zi m-am apropiat de convingerea pe care am avut-o când am fugit din România POPULARĂ, COMUNISTĂ, SOCIALISTĂ că nu există numai RAI şi IAD ci şi un loc special unde, la intrare, scrie: “Pentru COMUNIŞTI, SOCIALIŞTI şi DEMOCRAŢI, unde veţi fi primiţi cu braţele deschise”!

Cu aceste patru verigi am construit lanţul care rezolvă problema mea:

- de unde li se trage democraţilor americani, aşa subit, prostia asta cu Socialismul?

Doar click, când va fi gata, CAPITOLul 04 şi vei vedea detalii ale lanţului meu, fără să-l mai analizez verigă cu verigă ci un tot unitar ce este, lanţul meu!

Am vrut să scriu o carte cum Ion Creangă şi Sadoveanu au scris cărţile lor, o carte pe care să o poţi citi şi păstra în bibliotecă aşa cum a fost ea scrisă, să o citeşti când vei vrea tu şi generaţiile ce vor veni după tine o sută de ani de acum! A trebuit să definesc cât se poate de matematic tot ce am scris în cartea asta, ca noi doi, TU şi IO să avem un numitor comun ţinând cont în primul rând de multitudinea de sensuri ale unui cuvânt, ce poate fi şi substantiv, şi adjectiv, uneori verb!

IO nu scriu literatură şi de aceea nu vreau, cum au vrut Creangă şi Sadoveanu ca ceea ce-au scris ei să fie corect din punct de vedere gramatical, IO vreau ca ce scriu să fie corect din orice alt punct de vedere, cu alte cuvinte vreau ca ce scriu să fie corect din orice punct de vedere mai puţin din punct de vedere gramatical, aşa că nu trebuie să te surprindă eventuale greşeli gramaticale! În tot ce-am scris am vrut ca ce citeşti să fie atât de bine scris încât să scuze eventuale greşeli … gramaticale!

Folosirea linkurilor la Google, la YouTube (proprietar … Google, din 2006, când Google a cumpărat YouTube pentru $1.65 billion in stock), la WIKIPEDIA, la dicţionare & la celelalte resurse a fost un MUST, a TREBUIT, să le folosesc.

Asta a fost “Nevoia ca să scriu o carte cu mouse”, fiindcă numai un mouse poate lansa link-urile webului! Pe de altă parte şi asta vreau să arăt în cartea ce-o citeşti: forţa nemărginită a Internetului şi în el a webului, iar în web aceea a lui Google, the King, Regele, linkurilor, legăturilor între informaţii; de aceea cartea asta îi o carte cu mouse, să ai cu ce face … click pe link!

Am vrut, şi acesta a fost primul scop al cărţii, să scriu, poate-i prima, să scriu o adevărată carte cu mouse! Acest scop al cărţii nu este un lucru pentru un muritor de rând, din păcate, unul realistic, doable în 2020 şi situaţia asta m-a condus la:

Căutând ajutor care într-o zi s-ar putea să vină

GoogleBooks & GoogleUniversity

Linkurile cărţii sunt împrăştiate peste tot în World Wide Web www, numit scurt și web şi aşa-i voi spune de acum: web, ”pânză” de păianjen, împrăştiate pe serverurile unde-s puse azi şi nu peste o lună sau peste un an, ci mâine sau poimâine, multe dintre ele nu vor mai fi acolo exact aşa cum sunt azi, vor fi updated, dar fără partea la care IO mă refer azi, ori chiar şterse ORI mutate la altă adresă!

Conţinutul tuturor link-urile cărţii mele trebuie să fie conservate (preserved) pe toată durata vieţii cărţii; numai astfel cartea asta va putea fi ca oricare din cărţile lui Creangă şi Sadoveanu, aceeaşi în ultima zi a vieţii ei ca şi în prima zi şi asta nu îi, din păcate, pentru un muritor de rând!

Numai Google va fi şi peste o sută de ani acolo unde îi azi şi IO asta caut: ajutor de la Google care într-o zi s-ar putea să vină!

Caut ajutor de la Google, nu de la Larry & Sergey care azi sunt unde sunt iar mâine numai Dumnezeu ştie unde vor fi!

Larry & Sergey explică aici: The genesis of Google - prezentată de Sergey & Larry viziunea lor pentru viitorul lui Google.

Sergey, vorbind cu mândrie despre The Google Foundation, arată că pentru a creşte (grow) Google

image

is to have more searches (să avem mai multe căutări) & more healthy and educated people & to make the world a better place (pentru a face lumea un loc mai bun)!

După prezentarea lui Sergey, Larry explică: and this is how we keep our innovation running (şi așa ne menținem inovația în funcţiune), iar după 10 mins. 30 secs. el spune ceva care mi-a atras atenţia în mod deosebit:

image

But then we had a problem because we had over 100 projects

(Dar atunci am avut o problemă, Larry, toţi avem probleme, pentru că am avut peste 100 de proiecte)! OK am zis aici!

Sergey & Larry au spus:

1- pentru creşterea lui Google vor să aibă mai multe căutări pentru a face lumea un loc mai bun

2- au un TOP100 proiecte,

şi atunci IO mi-am zis, în căutare de ajutor care într-o zi s-ar putea să vină:

dacă vor avea şi GoogleBooks, unde fiecare om poate avea o carte cu mouse şi, mai mult, dacă vor avea şi GoogleUniversity, atunci sigur vor avea mult mai multe căutări pentru a face lumea un loc mai bun!

Şi astfel vor putea adăuga la tot ce au mai bun acum, informare şi partea de documentare ; atunci când unul din cele TOP100 proiecte va ieşi din lista asta să-l înlocuiască cu crearea lui GoogleBooks şi GoogleUniversity!

Dacă Larry & Sergey ar ajunge să vadă şi cum văd IO cum pot ei obţine ce vor să obţină, atunci poate şi GoogleBooks & GoogleUniversity vor deveni proiecte ale lor iar cartea mea cu mouse, un GoogleBook, va ajunge nemuritoare precum cărţile lui Creangă şi Sadoveanu, dacă va avea şi valoarea cărţilor lor!

Acum ea este doar ce este, cu doar 200+ linkuri conservate, preserved pe serverul pe care l-am închiriat pentru cinci ani pentru cartea asta şi tu o citeşti aşa cum este ea!

Ce-i GoogleUniversity?

Vor fi GoogleBooks scrise pentru fiecare materie de studiu: algebră, geometrie, fizică, chimie, muzică etc. (GoogleBook_algebra, GoogleBook_geometria, GoogleBook_fizica, GoogleBook_chimia, GoogleBook_muzica, etc.). Fiecare elev / student va avea GoogleBookul lui pentru fiecare subiect X care-l interesează (algebra, geometria, fizica, chimia, muzica, etc.), nu dictat de programa analitică ci scrisă de el, din GoogleBook_X începând de la clasa I-a până când … nu mai scrie!

GoogleBooks vor avea toate paginile goale, nescrise; fiecare elev / student o va scrie pe a lui în timp ce citeşte un GoogleBook_ X, rând cu rând ORI pagină cu pagină!

Toate GoogleBook_ X vor avea pe primul rând un link la ultima scenă din CAPITOLul 05 din cartea asta care se numeşte:

INSTRUCŢIUNI de FOLOSIRE a LOGICII fiecăruia din noi!

De ce scena se numeşte INSTRUCŢIUNI de FOLOSIRE a LOGICII fiecăruia din noi şi nu INSTRUCŢIUNI de FOLOSIRE a LOGICII propoziţiilor?

LOGICA propoziţiilor este ştiinţa propoziţiilor logice şi are la baza ei definiţia propoziţiei logice:

** O propoziţie gramaticală este adevărată dacă reflectă realitatea şi este falsă dacă nu reflectă realitatea; se numeşte propoziţie logică o afirmaţie formulată într-o propoziţie gramaticală care este SAU adevărată SAU falsă (una din două, zic IO)!

Deci, pentru ca să determini dacă o propoziţie gramaticală este o propoziţie logică şi deci este obiectul Logicii propoziţiilor trebuie să determini înainte de orice dacă ea reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea, să determini dacă este adevărată SAU falsă!

Numai DUPĂ aceea propoziţia, când ştii că este o propoziţie logică, mai mult, ştii dacă este adevărată SAU falsă, numai DUPĂ aceea propoziţia poate fi folosită în conectorii logici, doar 5 la număr nu 500, în raţionamente, în Logica propoziţiilor!

Acest lucru este uşor de făcut în foarte multe situaţii ale vieţii noastre, dar NU în TOATEsituaţiile şi atunci fiecare om şi-a format LOGICA lui în funcţie de cât de precis poate să determine (şi vrea să determine) dacă o propoziţie gramaticală reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea, să determine dacă o propoziţie este adevărată SAU falsă! Acest fapt real al vieţii omului, dificultatea determinării dacă o propoziţie gramaticală reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea a făcut ca Logica propoziţiilor, care-i numai una, să devină LOGICA fiecăruia din noi! Neputând determina în TOATE situaţiile dacă o propoziţie gramaticală reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea omul, inventiv cum este, a bănuit, a presupus, a considerat poate, dacă şi cu parcă despre o propoziţie gramaticală că AR fi adevărată SAU falsă, aşa cum i s-a părut lui şi aşa cum i s-a părut lui a folosit-o în conectori logici, în raţionamente, în Logica propoziţiilor pe care o avea în el dată de Dumnezeu la naştere şi dacă o fi auzit şi de Moisil atunci … Dumnezeu cu mila!

Acum vine partea frumoasă, curioasă: de foarte multe ori bănuiala, presupunerea, poatele considerat, dacă şi cu parcă s-au nimerit să fie aşa cum era realitatea şi deci şi propoziţia să fie adevărată SAU falsă aşa cum de fapt ea era şi … colac peste pupăză şi raţionamentul făcut să fie corect, conform legilor Logicii propoziţiilor, că-s numa’ 5 nu 500 conectori logici. Normal, dacă toate-s bune atunci şi rezultatul raţionamentului este corect!

Numai că, am scris şi nu uita: de foarte multe ori bănuiala şi celelalte s-au nimerit să fie corecte şi deci rezultatul raţionamentului a fost corect! Asta l-a făcut pe om să nu se mai îngrijoreze dacă o propoziţie gramaticală reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea fiindcă bănuiala, presupunerea, poatele considerat, dacă şi cu parcă au funcţionat minunat, când toate s-au nimerit să fie bune!

Neputinţa determinării în TOATE situaţiile dacă o propoziţie gramaticală reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea, combinată cu faptul că toate astea de mai sus de foarte multe ori s-au nimerit să fie bune, l-au încurajat pe fiecare să aibă Logica lui! Acesta a fost primul motiv că omul a ignorat Logica propoziţiilor aşa cum a fost ea creată, hai să zicem de Grigore Moisil (vei vedea cum a fost creată în CAPITOLul 05)! Al doilea motiv al omului să ignore Logica propoziţiilor, nu o să crezi ce am scris şi vei citi, a fost … să nu-şi piardă jobul, poziţia politică, orice a dobândit cu metodele lui, să le păstreze ca pe ochii din cap !? Cei de stânga se contrează de când lumea cu cei de dreapta, cei ce cred în Dumnezeu cu cei ce NU cred, avocaţii apărării cu cei ai acuzării fiecare argumentând Logic (şi se pare că chiar aşa şi este, Logic) că are dreptate! Întotdeauna există un învingător şi un învins. Învingătorul cunoaşte Logica propoziţiilor lui Moisil mai bine ca învinsul, îi deci mai cu moţ? Realitatea-i numai UNA, Logica propoziţiilor tot UNA, competitorii sunt DOI, învingătorul … UNU!

DE CE [WHY] se întâmplă astfel ?

IO nu încerc să răspund dar ştiu că atunci când pui logică în situaţii ilogice iese … ceartă şi asta are ceva de-a face cu răspunsul meu la întebarea DE CE [WHY]?

Nu încerc să răspund fiindcă-s SIGUR că răspunsul meu va fi NESIGUR (vei înţelege imediat şi ce înseamnă NESIGUR) fiindcă nu ştiu dacă multe din propoziţiile gramaticale pe care le voi folosi reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea ca să fie propoziţii logice şi voi bănui, voi presupune, voi considera că poate-i aşa făcându-le astfel propoziţii ilogice, iar când pui logică în situaţii ilogice iese … ceartă şi nu vreau să ne certăm!

Oauuu, cred c-am folosit toate cuvintele necunoscute pe care le-am folosit mai sus; aşa-i la bătrâneţe, uiţi de la mână gură pân’ la gură ; noroc că mi se-ntâmplă acum, la bătrâneţe! Aşa s-a născut LOGICA fiecăruia din noi, Logica propoziţiilor lui Moisil fiind … prea greu de urmat! Deci, PRIMA INSTRUCŢIUNE:

* FOLOSEŞTE Logica propoziţiilor numai dacă poţi determina dacă fiecare propoziţie gramaticală ce o foloseşti reflectă realitatea sau nu reflectă realitatea, când poţi determina dacă o propoziţie gramaticală este adevărată SAU falsă, deci când ştii că este o propoziţie logică!

A DOUA INSTRUCŢIUNE:

*Dacă nu ţi-e clar ce spune PRIMA INSTRUCŢIUNE atunci mai citeşte-o o dată şi dacă nici atunci nu ţi-e clar ce spune, atunci dacă FOLOSEŞTI Logica propoziţiilor … te joci cu focul - Brighi– :

Şi te joci cu focul, Şi-ţi încerci norocul în fiecare zi,
Dar ai te arzi să ştii! Dar ai te arzi să ştii!

Te joci cu focul cântând IO nu am pornit focul , Grigore Moisil l-a pornit!

Bat şaua să priceapă iapa : nu te juca cu focul, te arzi!

Am învăţat schema asta cu “dacă nu ţi-e clar a doua atunci întoarce-te la prima” de la comuniştii de care am fugit; de ce oi fi fugit dacă am învăţat atâtea de la ei?

Se zvonise, pe vremea când TV din România avea doar un canal pe care 24 de ore îl vedeai pe Ceauşescu şi-ai lui, se zvonise că TV română va lansa un nou canal, canalul 2 primul fiind canalul 1, pe care Ceauşescu şi-ai lui NU vor apărea!

În ziua în care s-a lansat canalul 2 a fost exact cum au zis: Ceauşescu şi-ai lui NU au apărut, doar o voce te anunţa:

- Dacă vrei să vezi ceva atunci schimbă pe canalul … 1!

Vreau să accentuez ce-am scris mai sus:
chiar dacă o propoziţie gramaticală este o propoziţie logică: adevărată SAUfalsă, True T ORI False F, dar dacă nu ŞTII cum este şi ai presupus, bănuit, considerat poate, dacă şi cu parcă, atunci propoziţia logică devine propoziţie Ilogică iar raţionamentul devine RAȚIONAMÉNT ILOGIC, ceva Iraţional. Rezultatele RAȚIONAMÉNTELOR ILOGICE, făcute fără greşeală logică dar folosind propoziţii Ilogice vor fi:

1) UNEORI, nu ÎNTOTDEAUNA, CORECTE, adevărate iar

2) ALTEORI, nu ÎNTOTDEAUNA, INCORECTE, false

(şi ăsta-i cel mai rău lucru, voi demonstra) şi nu ştii cum sunt, fiindcă ai presupus, ai bănuit, ai considerat poate, dacă şi cu parcă, ca fiind … adevărate; rezultatele vor fi NESIGURE, UNEORI CORECTE, adevărate ALTEORI INCORECTE, false; vor fi NESIGURE, nu aşa cu te-ai aştepta, rezultatele să fie … ÎNTOTDEAUNA CORECTE, adevărate, de aceea am zis … şi ăsta-i cel mai rău lucru!

Două lucruri trebuie să subliniez acum, le vei citi întărite în carte:

a) Pentru un singur conector logic (raţionament), negaţia N a unei propoziţii logice p, Non, scris Np, care are senesul: Np = propoziţia ** Nu este adevărat că ce afirmă propoziţia p este adevărat ** dacă pentru adevărul / falsul propoziţiei logice p ai presupus, ai bănuit (ai făcut deci un RAȚIONAMÉNT ILOGIC) greşit atunci SIGUR rezultatul este ÎNTOTDEAUNA INCORECT, fals; doar pentru ceilalţi patru conectori vor fi NESIGURE, am demonstrat în carte!

b) Nu am să spun cum Biblia spune în nouă din cele cele 10 Porunci “Să nu … aia”, “Să nu … ailaltă“ ci simplu: dacă nu foloseşti cele două INSTRUCŢIUNI atunci te joci cu focul; fă cum vrei omule, decizia-i a TA!

Dacă nu ŞTII cum sunt presupunerile, bănuielile atunci cum te aştepţi să ŞTII cum este rezultatul raţionamentului tău?!

Doar un exemplu care ilustrează ce-am spus.

Unchiul meu Gusti din Iclod, fratele lu’ mama Maria, a coborât de sute de ori în pivniţa casei lui să mai ieie o cană, un ulcior de vin, ulciorul ce-l avea în mână

tocmai îl golise cu prietenii lui! La al doilea ulcior cu vin uneori unchiu’ Gusti era puţin parfumat dar întotdeauna totul a mers bine. Ultima oară nu a mai mers bine!?

Unchiu’ Gusti (a presupus că va fi aşa cum întotdeuna fusese), Dumnezeu îl odihneşte, la coborâre a alunecat, capul lui a lovit una din treptele scării şi acolo i-a fost sfârşitul.

Nu aş fi povestit asta dacă aici era sfârşitul povestirii?! Soţia lui, mătuşa Difta, care l-a iubit ca pe ochii ei din cap, şi el pe ea a iubit-o tot aşa, era internată în spital. Ea nu a mai apucat să-l vadă fiindcă a doua zi, după ce a aflat veste morţii lui, a murit şi ea, Dumnezeu o odihneşte şi pe ea! Aşa s-a încheiat o poveste de dragoste care întotdeauna mi-a umplut sufletul de bucurie.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă , atunci DE CE [WHY] îl tot duci?!

Toate neamurile ştiu asta: Ulciorul nu merge de multe ori la apă

DE CE [WHY] am votat pentru Donald J. Trump Preşedinte al Americii

În November 8, 2016, ziua alegerilor prezidențiale a Statelor Unite ale Americii a fost pentru prima dată în viaţa mea când am mers la vot şi a fost pentru prima dată pentru un simplu motiv:

niciodată înainte de Noiembrie 8, 2016 nu am avut motivaţia să o fac!

În România nu era nevoie de votul nimănui!? IO şi prietenii mei nu am votat niciodată şi întotdeauna câştigătorul alegerilor a fost “cel mai iubit fiu al poporului român”, cum îi plăcea să se numească de unu’ singur, tovarăşul Nicolae Ceauşescu!

În America am devotat toată energia să fac $$$$ nu pentru America, nu pentru nimeni altcineva ci pentru familia mea (politicienii ştiu bine lucrul acesta, că oamenii îşi devotează timpul familiilor lor şi ei exploatează devotamentul nostru) şi astfel nu am avut timp pentru informare încât votul meu pentru Preşedintele ţării să fie unul … educat!

Acum a fost prima dată în viaţa mea când am vrut să am şi am avut informaţii suficiente pentru ca votul meu pentru Preşedintele ţării să fie unul educat şi mi-au trebuit exact o oră şi 30 de minute ca să le am! Am vrut să am informaţii suficiente pentru ca votul meu pentru Preşedintele ţării să fie educat fiindcă America unde copii, nepoţii şi nepoţii nepoţilor mei vor trăi a fost şi este la răscruce de drumuri:

- drumul Noii Ordini Mondiale, al Globalizării, drumul pe care ar fi mers dacă Hillary era Preşedinte al Americii ORI

- drumul capitalismului independent pentru oamenii Americii, drumul pe care ar fi mers (şi merge) dacă Donald J. Trump câştiga voturile pentru a fi Preşedintele Americii! Foarte simplu!

În Octombrie am văzut la TV ultima dezbatere dintre Donald J. şi Hillary la University of Nevada , poza asta-i doar pentru Mr. Trump ca să vadă unde a fost în Oct 19, 2016; dacă Hilarry se uită şi ea nimeni n-ar putea ghici what will happen cu sănătatea ei?!

Aici, la final 2016 Presidential Debate (Full) | The New York Times el, azi Preşedintele Americii, a vorbit ca un businessman , ca un republican capitalist cu afacerile şi capitalismul intrate în sânge ! Ca președinte și director general al The Trump Organization , Proprietar Donald Trump (100%) şi azi este: Net worth $2.1 billion (April 2020).

El a luat întotdeauna deciziile pe banii lui, câştigând ORI pierzând după cum deciziile erau bune ORI rele, câştigând ORI pierzând pentru el şi familia lui.

Organizația Trump organizează şi concursuri de frumusețe. Pentru aceasta deține o companie de televiziune în New York, care realizează diverse emisiuni de televiziune, inclusiv programul de telerealitate The Apprentice . Toate acestea le-a creat cu un scop esenţial, nu sunt biograful lui, să știu toate acestea din gura lui şi nici un mind reader nu sunt ca să ştiu că le-a creat să antreneze familia

comunice cu o largă gamă de oameni ca să înveţe şi ei The Art Of The Deal şi odată cu aceasta să-şi facă un NUME în lume! NUMELE., rezultanta tuturor componentelor care-l definesc: inteligenţa (talentul), înţelepciunea deciziilor pe care le iei şi confidenţa (personalitatea) care rezultă din succesele care le dobândeşti unul câte unul, NUMELE obţine voturi Prezidenţiale şi Preşedintele Trump a ştiut toate astea mai bine ca oricine!

Am văzut show-ul Nadiei Comăneci ca apprentice şi încep aici cu … sfârşitul Nadiei în “THE Celebrity APPRENTICE”, Episodul #2: Trump: Nadia, you’re fired!

Show-ul Nadiei îl ai în 4 + 6 = 10 minute:

Celebrity Apprentice Board Room Episode 2 - Part 1 of 3
şi
Celebrity Apprentice Board Room Episode 2 - Part 2 of 3 .
Finalul din Part 3 of 3 l-ai văzut la început!

Donald J. s-a asociat numai cu oameni înţelepţi; poţi învăţa lecţia asta, să te asociezi numai cu oameni înţelepţi, văzând ORI revăzând Board Room Episodes. Când s-a înşelat cu vreunul care a părut înţelept şi nu a fost aşa, unii ştiu să pară ceea ce nu-s, atunci Donald J. a avut medicamentul: You’re fired!

Dacă vrei să vezi ce Donald Trump thinks of most people atunci acesta a fost un loc bun! Dacă vrei să cunoşti coloana vertebrală a Nadiei în 6 minute, atunci iar ai găsit un loc bun: Nadia Comăneci “Zeiţa de la Montreal” , iar dacă vrei să ştii și ce înseamnă regimul comunist din gura zeiţei, ca să completeze ce ai aflat în cele 6 minute, atunci trebuie să înveţi să auzi English, nu trebuie să înveţi să şi vorbeşti English, doar să auzi; urechile lucrează altfel decât gura, urechile-s la DUS date, informaţii la creier, gura-i la ÎNTORS date de la creier şi trebuie să muncească din greu ca să scoată ceva, ca şi capitalismul din România (comunism la DUS din capitalism & capitalism la ÎNTORS din comunism), dacă vrei să ştii și ce înseamnă regimul comunist din gura Nadiei, atunci te las cu Nadia şi Joan Rivers 1991 Nadia Comăneci .

Unul din răspunsurile Nadiei la întrebările lui Joan Rivers a fost gustat de public (şi de mine şi sper va fi şi de tine) în mod deosebit, un răspuns isteţ , tare isteţ!

Ghici care, hahahaaaa?

Joan Rivers: Do you work out every single day? - Lucrezi în fiecare zi?
Nadia: Yes, yes! - Habarnam ce a răspuns Nadia!?
Joan Rivers: Do you get crazy doing that? - Te înnebunește făcând asta?
Nadia: Well, I am crazy doing that! - Ei bine, sunt nebună făcând asta!

Tot în interviul din 1991 şi tot din gura “Zeiţei de la Montreal” ai auzit pe mâna cui a căzut Nadia la aterizarea în America (după 3 min. şi 30 sec. în acel clip). Şi numai pentru asta, ca să afli din gura Nadiei ce a trebuit să îndure, merită să înveţi să înţelegi English!

Oricum, până atunci aici poţi citi cine a salvat-o pe Nadia din mâinile celui în care căzuse. Alexandru Ştefu, un român, businessman alarmat de TV news în Canada unde el şi familia lui locuiau, după ce a găsit-o pe Nadia în Los Angeles acolo unde era cu Panait, a reuşit să-i ducă (pe Panait ducându-l şi de nas ) pe amândoi în Canada. Citeşte aici: The Incredible Story of Nadia Comaneci, Nadia sandwich între Alexandru Ştefu şi Bibanu’ Dem Rădulescu! Acolo, la el acasă, Alexandru “set up a meeting between himself, Comaneci and Patain (oops, Panait)”, a stabilit o întâlnire (discuţie) între el, Comăneci și Patain (oops, Panait) în care Nadia a descris cine-i de fapt salvatorul ei Panait:

“During this meeting, Nadia admitted that Patain was mistreating her and holding her against her will”.

“În timpul acestei întâlniri, Nadia a recunoscut că Panait o maltratase și o ținea împotriva voinței sale”.

“Following the meeting, Patain left the country. He took with him $150,000 of Nadia’s money and her car. She may have lost a substantial amount, but she did gain her freedom”.

“În urma întâlnirii, Panait a părăsit țara. A luat cu el $150.000 din banii Nadiei și mașina ei. Este posibil să fi pierdut o sumă substanțială, dar și-a câștigat libertatea”.

Dacă nu crezi traducerea mea a vorbelor din gura “Zeiţei de la Montreal” atunci întreabă-l pe … Panait, dacă îl găseşti pe undeva! CAPITOLul 11 Nadia “Zeiţa de la Montreal” l-am scris numai după ce am văzut dialogul Nadiei cu Joan Rivers (ca şi celelalte materiale informative despre Nadia), numai după ce le-am văzut a … treia oară ştiind bine că despre nimic ce scriu aici nu am TOT setul de informaţii necesar, da’ … vreau să scriu şi am şi scris!

Dacă zeiţa de la Montreal ar avea un show “The Apprentice of Preşedinţi ca să ajungă cunoscuţi în SPORT”, atunci ar fi aşa:

“Nadia: Donald J., you’re fired!”, dar un astfel de Show încă nu a fost creat! Cred că Nadia şi Donald J. sunt cele mai dumnezeieşti personalităţi în lume, o

româncă şi un american, perechea ideală, o Zeiţă şi un Preşedinte mâna lui Dumnezeu să pună STOP Noii Ordini Mondiale, a Globalizării!

Asta înseamnă sistem capitalist, conceput pe baza trăsăturilor naturale ale omului, aşa cum l-a făcut Dumnezeu pe om şi apoi construit după această concepţie.

Ea, Hillary, a vorbit ca un politician democrat / socialist / comunist pe care-i ştiam din … România, racolaţi de cei cu bani mulţi, încorsetată în doctrine, făcând promisiuni niciodată onorate, tot aşa … intrate în sânge!

Ca politician, ce încă îi, ea a luat toate deciziile pe banii altora, câştigând SAU pierzând doar păstrarea poziţiei politice, puterii politice ce o deţinea şi numai ea ştie ce altceva!

Nu am mai scris dar tare îmi place să repet (ce zici Ducu, merge?), faptul că cei doi candidaţi la Preşedinţie, Donald J. Trump a luat toate deciziile pe banii lui în timp ce Hillary Clinton a luat toate deciziile pe banii altora numai pentru faptul că aceasta este DIFERENŢA concepţiei ce stă la baza celor două sisteme, capitalist şi socialist iar construirea lor urmează … concepţia şi DOAR unul este victorios, cel conceput pe baza trăsăturilor naturale ale omului, aşa cum Dumnezeu l-a făcut pe om!

IO am văzut mulţi oameni ce au fugit, riscându-şi chiar şi viaţa, fugind din România comunistă în America dar nu am văzut UNUL să fugă din America în România; vor fugi când America va fi … socialistă! Am văzut români întorcându-se în România după împuşcarea Ceauşeştilor în December 25, 1989 la Târgoviște! Toţi ăia n-au ştiut DE CE [WHY] fugiseră în America!

De aceea mi-au trebuit exact o oră şi 30 de minute ca să am informaţii suficiente pentru ca votul meu pentru Preşedintele ţării să fie unul educat! De ce atunci jumătate din americani votează pentru democraţii socialişti?! IO ştiu vorba lui Dabija: nu mă aia grija, grija altora decât a mea; asta nu-i treaba mea, iar treaba mea este doar una, să fac puţin dar bun!

Deşi votul meu în California, unde trăiesc de 34 de ani, nu conta pentru victoria lui Trump la voturile electorale, electoral votes pentru a fi ales Preşedinte, California fiind un stat vândut democraţilor am vrut să votez pentru Trump şi pentru un singur popular vot şi cu alu’ Angela erau două! De unde ştiu IO că-i California vândută democraţilor te vei întreba! Ştiu, fiindcă am întrebat-o pe nepoata, ori strănepoata, nu mai ştiu exact ce a fost ea, nepoata ori strănepoata lui Harry S. Truman , fată isteaţă, cu care am lucrat în Silicon Valley în Santa Clara pentru un Y2K contract la HP, cu nepoata, nu cu Truman, că am pus virgulile unde trăbuiau, am întrebat-o ce ştie ea despre faptul că-i California un stat vândut democraţilor şi ea mi-a zis:

- Eugene, bunicu, ori străbunicu o fi zis ea, un democrat inveterat, care a îmbătrânit în doctrinele democratice a fost al 33-lea Preşedinte al Americii şi a fost Preşedinte 8 ani (1945–1953), ea nu m-a minţit şi el la urmat pe cel de-al, ce crezi tu Eugene, că te dai mare că numerele sunt cel mai bun prieten al tău iar tu eşti cel mai bun prieten al … numerelor, bunicu, ori străbunicu cum o fi zis ea, pe cel de- al câtelea Preşedinte al Americii l-a urmat?

- Cred, da’ nu-s sigur fiindcă nu mai sunt sigur de nimic, cred că pe al … 32-lea, care a fost Preşedinte până în ziua în care bunicu’, ori străbunicu’ tău i-a preluat domnia, după ce a fost vicepreşedintele lui 8 ani, la April 12, 1945: Franklin D. Roosevelt March 4, 1933 – April 12, 1945 >>> 12 ani, încheind în April 12, 1945, am răspuns IO; Roosevelt a fost Preşedinte numai 12 ani fiindcă în April 12, 1945 a murit!

- Şi atunci tu DE CE [WHY] te miri că-i California un stat vândut democraţilor dacă 20, douăzeci, cred că de asta eşti sigur că 12 + 8 = 20 de ani neîntrerupţi a avut Preşedinte aparținând la Democratic Party iar republicanii nu ştiau
ce-i acela … impeachment!?

Bunicu, ori străbunicu cum o fi zis ea, a promis lui Roosevelt când acela era pe patul de moarte că va continua efortul de a înlocui sistemul electoral votes cu un sistem bazat pe popular votes, când veci şi pururi nu vor mai avea concurenţa Republicanilor dar nu a reuşit cât a fost la putere şi nici n-a mai avut cui să-i paseze promisiunea făcută lui Roosevelt fiindcă republicanul Dwight David Eisenhower l-a urmat 8 ani încât America a uitat promisiunea făcută lui Roosevelt de a înlocui sistemul electoral votes cu un sistem bazat pe popular votes!

Acum planul lui Soros reînnoit cu Hillary de a reuşi ce alţi democraţi vor de mulţi, mulţi ani, de a înlocui sistemul electoral votes cu un sistem bazat pe popular votes şi datorită acelor milioane de popular votes ce vor obţine din California şi New York veci şi pururi vor câştiga alegerile Prezidenţiale, a fost OPRIT de Mr. Trump!

Tot ei au încercat (şi continuă să încerce) să înlocuiască votul direct cu votul prin … poştă, că au învăţat ceva de la Stalin iar ei ştiau (şi ştiu încă) cum să le numere!

Deşi am ştiut că votul meu nu va conta pentru victoria lui Trump, IO m-am dus la vot doar pentru UN singur vot popular, să fie acolo!

Toate cele 55 voturi alocate, acordate Californiei au fost acordate democratei Hilarry, Trump nu a obţinut niciun vot electoral din California, dar a obţinut 306 din alte state, mai mult decât era necesar, 270 ca să fie Preşedinte al Americii.

Conform sistemului electoral American toate voturile electorale sunt acordate, se duc în buzunarul candidatului care obţine cele mai multe voturi populare în acel stat; deci voturile pentru Preşedinte se calculează în funcţie de rezultatele voturilor individuale din … FIECARE STAT iar alocările curente ale electoral voturi / STAT.

Nu am mai spus-o dar o repet, doar ca să leg între ele informaţiile ce le-am considerat suficiente ca să numesc votul meu pentru Preşedintele ţării, unul educat:

1) El a vorbit ca un republican capitalist, cu afacerile şi capitalismul intrate în sânge

2) Ea a vorbit ca un democrat socialist / comunist, cu altceva, cu politica şi promisiuni neonorate intrate în sânge,

3) El a fost căpitanul grupului financiar care l-a sprijinit să ajungă Preşedinte al SUA şi a ajuns Generalul lor

4) Ea era marioneta celor ce o voiau Preşedinte a SUA şi ar fi rămas marioneta ce îi,

5) El nu joacă poker la turnee unde fiecare jucător intră în joc cu ACEEAŞI sumă de $$$$, ci numai în jocuri unde fiecare intră cu câţi $$$$ are; Iţic o să-ţi explice de ce!

Explicaţie:

La o şedinţă de Partid Comunist Iţic este criticat aspru de secretarul acelei organizaţii:

- Iţic nu este devotat cauzei noastre comuniste cum sunt toţi ceilalţi membrii de Partid,
- Iţic nu transpiră muncind din greu ca ceilalţi membrii de Partid,
- Iţic în sus, Iţic în jos!

Ştrul, râzând, îi zice lui Iţic:

- Acum să te văd Iţic cum mai scapi din rahatul în care secretarul organizaţiei de Partid te-a băgat?
- Ai o bancnotă de 100 de lei la tine, ai ORI n-ai, a întrebat Iţic agresiv?!
- Dar la ce-ţi trebuie acum în mijlocul şedinţei de Partid?
- Ştrul, ai ORI n-ai, a replicat Iţic, de data asta furios, dacă ai atunci împrumută-mi-o şi-ţi dau împrumutul înapoi în 10 minute!

Ştrul a scos din buzunar bancnota de 100 de lei şi i-a dat-o lui Iţic!?

După ce secretarul organizaţiei de Partid a terminat critica lui Iţic, l-a întrebat pe Iţic:

- Tovarăşu’ Iţic, ai ceva de răspuns la criticile aduse?
Iţic, calm, s-a ridicat în două picioare, că doar atâtea avea şi a lăsat toată adunarea mută cum a vorbit!
Apoi, tot calm, s-a aşezat de unde se ridicase în două picioare, că doar atâtea avea!
- Iţic, m-ai uluit cum te-ai apărat şi cum ai întors criticile împotriva celui ce ţi-a frecat ridichea, secretarul organizaţiei de Partid. Cum ai putut face aşa ceva a mai zis Ştrul?

Iţic, scoase bancnota de 100 de lei şi i-o dădu înapoi lui Ştrul:

- Ştrul, asta-i datoria mea pentru împrumutul tău, OK? Şi apoi văd că ai apreciat că altfel vorbesc când am un ban bun în buzunar!

Dacă Ea era ca El atunci IO votam pentru Ea, dar …!

Toate elementele care au decis votul meu le-am pus într-o singură frază:

am ştiut diferenţa pozitivă, care se vede şi azi, între America cu El Preşedinte, lider capitalist şi una cu Ea Preşedinte, marionetă socialistă / comunistă, vot educat! Dacă Ea era Preşedinte, atunci azi

img

America first

era

Illegal immigrants first

iar America era undeva pe drumul Globalizării iar în următorii patru ani, sub Preşedinţia Ei, America, România, China, Mexico, Afganistan şi celelalte ţări aveau un singur guvern şi o singură monedă (sorosul)!

Aici, de unde-i extras acest screenshot, doar în 3 minute şi 27 secunde: President Trump's Six Months of America First poţi vedea întreaga lui viziune despre lumea în care trăim! MakeAmericaGreatAgain (MAGA) a fost logo al campaniei electorale a celui de al 45-lea Preşedinte:

img

A fost criticat că nu a precizat AGAIN [DIN NOU], ca atunci … când? Acelora le răspund IO acum:

ca atunci când Angela şi Eugen au fost primiţi fii adoptivi ai Americii, când Preşedinte a fost 8 ani Ronald Reagan iar acum ei sunt şi cetăţeni Americani; am scris şi cetăţeni Americani fiindcă noi nu am renunţat la cetăţenia Română! Răspunsul la “ca atunci … când?” a fost uşor să-l găsim, dar comparând, cel mai uşor lucru de făcut este să compari, comparând cum a fost America atunci şi cum este ea acum, nici Mirabela Dauer & Marian Nistor - Frunza mea albastră nu ar putea găsi o cale potrivită, iar Preşedintelui Trump i-ar trebui să fie reales de cinci ori la rând:

Ne-ar trebui
O mie de ani să reclădim
Ce-am sfărâmat … de-atuncea
Şi nici atunci nu-i sigur …

ca să MakeAmericaGreatAgain (MAGA) ca atunci când Angela şi Eugen au fost primiţi fii adoptivi ai Americii!

img

este logo al acestei campanii electorale!

Cred că mai bun logo ar fi fost KEEP AMERICA GREAT 4EVĂ (pentru totdeauna), inspiraţie de aici

img

pare am cules-o de aici: TRUMP 4EVĂ ; Ă este litera din alfabetul românesc cu aceeaşi pronunţare ca şi aceea din for EVER!

Trump Preşedintele Americii 4 EVER (pentru totdeauna)? De ce nu? Dmitri Medvedev mi-a trimis un message că ar vrea să-i arate Preşedintelui Trump cum poate fi Preşedintele Americii 4 EVER, tot aşa cum i-a arătat lui Vladimir Putin că poate fi, şi este până azi, din May 7, 2000! Schema îi simplă: doar să schimbe Președinte, Prim-ministru & Primministru, Președinte, cu schema Președinte, VicePreședinte & VicePreședinte, Președinte, dar să o faci să lucreze aia-i şmecheria !

Ai auzit vorba aia: teoria ca teoria DAR practica ne omoară? Tot aşa-i şi cu schema asta, şmecheria îi greu de aplicat, unii care se opun trebuie eliminaţi şi asta-i partea rea şi grea: The assassination of Boris Nemtsov & List of journalists killed in Russia !

Unii care se opun trebuie eliminaţi dacă unul din cele două condiţii ca să fii Preşedintele Americii 4 EVER, nu este acolo:

1) El, Preşedintele să pună neamul lui first şi să vrea să-l ţină GREAT 4 EVER şi asta Trump vrea şi ştie cum să facă:

2) Neamul lui să ştie şi să vrea ACELAŞI lucru ca şi el!

Asta-i hiba , iar ca să o vindeci trebuie mult timp de muncă grea, se poate face?

Dacă doar jumătate din neamul tău vrea ca şi tine Preşedinte, iar cealaltă jumătate “Do NOTHING, doar obstrucţie” atunci toată idea asta rămâne doar idee, ca şi idea cu Socialism în America, hahahaaaa, dar ei nu ştiu lucrul ăsta; lasă-i să înoate pe plaja oceanului lor!

Tu poţi să-i ajuţi, fiindcă eşti Preşedintele lor explicându-le paşii implementării socialismului / comunismului în Rusia ţaristă, în 1917 şi apoi în toate ţările ex-comuniste din Europa sub comanda lui Joseph Stalin după înfrângerea lui Adolf Hitler în 1945; am scris asta în CAPITOLul 04!

I-am răspuns lui Medvedev rugându-l să nu mă bage pe mine în aceste treburi politice şi să discute direct cu Mr. Trump; asta-i treaba voastră, a Preşedinţilor, Prim-miniştrii, VicePreşedinţi, nu a mea! Pentru că Donald J. Trump worship God se închină lui Dumnezeu şi pune ţara lui, oamenii Americii FIRST IO 4EVĂ voi vota aşa!

Într-o seară în timpul cinei Angela m-a surprins cu o întrebare:

- Gelu, tot trâmbiţezi că tu 4EVĂ vei vota aşa, fain! Da’ tu ştii DE CE [WHY] Hillary, după ce ea nu a ajuns Preşedinte al Statelor Unite ale Americii, chiar dacă alegerile au fost rigged (aranjate, falsificate) de Soros, ai văzut şi auzit asta chiar din gura păpuşarului ei, the puppet master . Nu eu l-am numit aşa, puppet master ci Jon Stewart, care de la tine am înţeles că îi the puppets master’s master, aşa că nu mă băgaţi şi pe mine în ce tu şi Jon aţi intrat cu Soros; Gelu, eu sunt doar poştaşul ideilor ăstora! DE CE [WHY] Hillary nu a căutat revanşa în alegerile din 2020 şi a dispărut … scriind ?

- Angela, lasă-mă să-mi cadă mâncarea din seara asta ca lumea ori vrei să beau câteva pahare cu vin în plus ca să se scurgă uşor pe gât?

Văd unde vrei să ajungi Doamna Columbo; am citit câteva pagini din cartea ei What happened începând cu inaugurarea prezidențială a Statelor Unite din 2017, la care a participat cu soțul ei Bill Clinton și unde împreună au urmărit cum President Donald Trump take office , moment tare dureros pe care l-a descris aşa, citez din cartea ei:

“Deep breath. Feel the air fill my lungs. This is the right thing to do. The country needs to see that our democracy still works, no matter how painful this is. Breathe out. Scream later”.

"Respiraţie adâncă. Simt cum aerul îmi umple plămânii. Acesta este lucrul potrivit să-l fac. Țara trebuie să vadă că democrația noastră încă funcționează, oricât de dureroasă ar fi aceasta. Expiră. Urlă mai târziu”.

Angela, n-am mai citi nimic din cartea ei dar ştii bine cum WIKIPEDIA (nu IO) a descris conţinutul cărţii:

“In the book, also, Clinton tries to explain the combination of factors that led to her electoral loss, including James Comey, Vladimir Putin, Mitch McConnell, The New York Times, NBC, WikiLeaks, the American media as a whole, sexism, white resentment, Bernie Sanders and his supporters, Green Party candidate Jill Stein, and finaly herself, specifically her comments on putting "coal miners out of business" and labeling her opponent's supporters as a "basket of deplorables"!

“În carte, de asemenea, Clinton încearcă să explice combinația de factori care au dus la pierderea ei electorală, inclusiv James Comey, Vladimir Putin, Mitch McConnell, The New York Times, NBC, WikiLeaks, mass-media americană în ansamblu, sexism, resentimente albe, Bernie Sanders și susținătorii săi, candidatul partidului verde Jill Stein, și, în sfârșit ea însăși, în special comentariile ei cu privire la punerea ”minerilor de cărbune în afara afacerilor” și etichetarea susținătorilor adversarului ei drept ”coș de deplorabili”!

Nu ştiu DE CE [WHY] Hillary nu a căutat revanşa în alegerile din 2020 şi cred că numai de-aia m-ai întrebat, ca să te dai mare că tu ştii, Doamna Columbo! Spune-mi şi mie ca să nu mor chiar aşa de prost, please, am adăugat când i-am văzut ochii ameninţători: “fără please n-auzi nimic de la mine”!

- Eu, zice Angela, aş fi căutat revanşa, ca de fapt orice alt om de bună credinţă ar căuta, dacă aş fi convinsă că am fost furată de Preşedinţie şi că sunt mai bună decât el! Ea nu a făcut asta fiindcă:

a) de sine convinsă că a fost furată de Preşedinţie că prea a aruncat vina înfrângerii pe atâţia alţii, iar ce a zis despre minerii de cărbune şi etichetarea susținătorilor lui Trump ca deplorabili este doar expresia caracterului ei nicidecum recunoaşterea vreunei vinovăţii a unor fapte ce a făcut, vinovăţie ce ar fi declarat-o, ea AR fi căutat revanşa, dar

b) păpuşaru’ ei, puppet master, nu a vrut s-o mai vadă după înfrângere şi fără el, fără rigged (aranjate, falsificate) alegeri, ea-i moartă; păpuşarul avea o problemă mai serioasă de rezolvat: continuarea Planului NWO-G STOPAT de Preşedintele Trump!

- Felicitări Doamna Columbo; sunt confident că alegerea “I Do” ce am
făcut-o în Aprilie ’71 a fost cea mai bună alegere ce puteam face: soţie şi detectiv, două dintr-un foc!

Aşteptăm cu interes, cel de-al … XII-lea Congres (Explicaţia-i în CAPITOLul IX)!

Pentru o explicaţie a fazelor impeachmentului am ales acest ajutor de la Google: Impeachment explained

“Constituția împuterniceşte Camera Reprezentanților ca „singura putere” de a investiga, și dacă este necesar, să înlocuiască un președinte învinuit cu comiterea “Trădare, luare de mită sau alte infracțiuni și infracțiuni înalte.” Odată votată în Camera Reprezentanților și Articolele de impeachment împotriva președintelui transmise Senatului; președintele are apoi dreptul la un proces. Odată impeached de Camera Reprezentanților, președintele acuzat este judecat de Senatul complet, care este prezidat de către Judecătorul șef al Curții Supreme. Dacă este condamnat cu majoritate de 2/3, președintele este înlăturat din funcție.”

Când am început să scriu cartea asta cu mouse nici nu auzisem ce este un impeachment! Fiindcă a devenit parte importantă a scopului cu care scriu cartea, să aflu “de unde li se trage democraţilor americani aşa netam-nesam prostia asta cu Socialismul, a trebuit nu numai să citesc, ca să înţeleg despre ce acum trebuia să scriu, impeachmentul Preşedintelui Trump, dar să urmăresc pas cu pas întregul proces al impeachmentului; am mai învăţat ceva care trebuie să-ţi prezint şi ţie fiindcă vei mai citi despre asta şi vei avea oportunitatea ca atunci când voi vinde cartea, mult timp după ce va fi gata în Decembrie 2020, să o citeşti gratis cât timp vei vrea (vei afla cum, vei avea două şanse).

Ai astfel ocazia să vezi opinia unui novice în evenimente politice de mare importanţă. Aici citeşti nimic mai mult decât opinia unui novice în materie despre care Charles de Gaulle ai văzut ce-a spus:

“I have come to the conclusion that politics are too serious a matter to be left to the politicians”
(Am ajuns la concluzia că politica este prea serioasă să fie lăsată pe mâna politicienilor);

este mai în siguranţă lăsată pe mâna … novicilor!

M-am oprit să scriu când COVID-19 nu m-a mai lăsat să scriu şi tu citeşti acum ce-am scris până m-am oprit să scriu, NU şi evenimentele ce s-au petrecut de atunci până acum când citeşti, hahahaaaa; acelea le vei putea citi după ce reiau scrisul acestei cărţi cu mouse.

Nu sunt sigur cum voi relua scrisul după ce multe se vor petrece în America? Nu sunt sigur, dar sigur voi începe invers de cum au făcut Karl Marx și Friedrich Engels?!

Ei întâi au spus în Manifestul Partidului Comunist în Chemarea cu care se încheie Manifestul Partidului Comunist au spus:

– “Proletari din toate ţările, uniţi-vă!“, iar mai târziu au schimbat-o, zic unii cu care Marx și Engels au ţinut legături de sub pământ (Marx și Engels erau sub pământ nu cei care au ţinut legături cu ei) şi când cei doi creatori ai Marxismului au văzut ce-au făcut Lenin, Stalin şi toţi şefii din blocul estic comunist precum şi ai celorlalte ţări care s-au plimbat în comunism la DUS din capitalism & capitalism la ÎNTORS din comunism ei, Marx şi Engels, ar fi spus: “Proletari din toate ţările … iertaţi-ne!“

Ion Coja scrie asta în Proletari din toate ţările, iertaţi-ne Thanks Ion Coja! ! Mulţi au spus ori au scris iertaţi-ne, cei ce au avut ceva de spus, Marx şi Engels şi Ion Coja, de ce IO nu aş scrie invers ca ei?

IO întâi am spus “Democraţi din toate ţările, lăsaţi-vă!“, iar apoi o să schimb în:

“Democraţi din toate ţările … iertaţi-mă!“??

M-am oprit să scriu în ziua în care President Trump a fost ACHITAT, acquitted: Trump Acquitted of Two Impeachment Charges chiar dacă "Senatorul Mitt Romney din Utah, candidatul prezidențial al partidului din 2012, s-a alăturat democraților la votarea condamnării, singurul senator care a trecut de liniile partidului".

Au fost prezenţi pentru a vota: {the same as is in ADVERTISING, Page 34, in English, last rows!}

Republican Party 53
Democratic Party 45
Independent 2
Total 100 senatori

Rezultatul votului: {the same as is in ADVERTISING, Page 35}

Article I: Abuse of power

48: YES (IMPEACH Trump) NO: 52

Article II: Obstruction of Congress

47: YES (IMPEACH Trump) NO: 53

Note:

YES înseamnă VINOVAT (IMPEACH Trump])

NO înseamnă NEVINOVAT (NU IMPEACH Trump) adică ACHITAT!

Deci:

TOŢI Republicanii (53) mai puţin UNU au votat NO (52) NU IMPEACH Trump, adică ACHITAT în Article I: Abuse of power!

TOŢI Democraţii (45) au votat YES, VINOVAT (IMPEACH Trump) în Article I: Abuse of power!

TOŢI Republicanii (53) au votat NO (53) NU IMPEACH Trump, adică ACHITAT în Article II: Obstruction of Congress!

TOŢI Democraţii (45) + 2 Independent au votat YES, VINOVAT (IMPEACH Trump) în Article II: Obstruction of Congress!

Rezultatul:

President Trump ACQUITTED {Just 1-st page of the link & Citeşte mai mult button}

Dacă ACQUITTED nu ar însemna ACHITAT ci ACUZAT atunci în poza asta din USA TODAY:

vedeai pe cei care au vrut să IMPEACH President Trump, vedeai pozele ăstora: Nancy & Maxine, Chuck Schumer şi Adam Schiff deasupra capetelor cărora USA TODAY scria Trump GUILTY! Dumnezeu nu doarme!

Fericit, l-am rugat pe Google să-mi arate rezultatele impeachmentului unui Preşedinte democrat şi mi-a arătat asta: Bill Clinton impeachment Senate results

Articles of Impeachment, U.S. Senate judgement

TOT 67 voturi necesare ca şi la Trump ca să fie găsit VINOVAT, GUILTY!

Deci:

TOŢI Democraţii (45) au votat NOT guilty, NU IMPEACH Clinton, adică ACHITAT, Article One (perjury / grand jury)!
NU TOŢI Republicanii, doar 45 au votat Guilty, 10 din ei au votat NOT guilty, adică NU IMPEACH Clinton, Article One!
TOŢI Democraţii (45) au votat NOT guilty, NU IMPEACH Clinton, adică ACHITAT, Article Two!
NU TOŢI Republicanii, doar 50 au votat Guilty, 5 din ei au votat NOT guilty, adică NU IMPEACH Clinton, Article Two!

Am mai învăţat ceva:

1) TOŢI Democraţii votează LA FEL; ei sunt fraţi şi surori (fără comentarii ce fel de fraţi şi surori?)!

2) NU TOŢI Republicanii votează LA FEL dar şi ei sunt fraţi şi surori, câţiva din ei par într-adevăr independenţi de Partidul la care aparţin când este vorba despre adevăr, dar ei sunt politicieni și Charles de Gaulle a spus totul despre ei:

“I have come to the conclusion that politics are too serious a matter to be left to the politicians”!

(Am ajuns la concluzia că politica este prea serioasă să fie lăsată pe mâna ... politicienilor!)

Am scris mai sus:

“şi vei avea oportunitatea ca atunci când voi vinde cartea, mult timp după ce cartea va fi gata în Decembrie 2020, să o citeşti gratis cât timp vei vrea (vei afla cum, două şanse)”.

Aici este cum vei putea să o citeşti gratis, prima şansă!?

Ai remarcat că la cele două impeachment procese în U.S. Senate, unde de fiecare dată au fost 100 de senatori, toţi experţi în legile Americii, toţi oameni ai legii, au avut de votat VINOVAT (Guilty) OR Nevinovat (NOT guilty) într-un singur caz legal:

Preşedintele Americii este VINOVAT ori NU este vinovat de acuzațiile aduse de Camera Reprezentanților! Rezultatul pentru cei doi Preşedinţi, Trump şi Clinton a fost aproape ACELAŞI, cu diferenţe nesemnificative:

1) TOŢI Democraţii au votat LA FEL!

2) TOŢI Republicanii au votat ALTFEL!

într-un acelaşi caz: Preşedintele Americii este VINOVAT ori NU este vinovat!

Întrebarea NU este DE CE [WHY], fiindcă şi un copil de la grădiniţă ştie DE CE [WHY]!

Întrebarea este DE CE [WHY] oamenii legii şi nu numai ei, Dumnezeu a îngăduit să se vândă, să fie cumpăraţi atât de ieftin, ca să facă mulţi … $$$$$$, hmmmm?!

Cine va avea un răspuns care să-mi placă va citi gratis cartea cu mouse, când va fi de vânzare!

Ca să te ajut să înţelegi cam cum văd IO un răspuns care să-mi placă, ai aici un exemplu:

“Aproape de miezul nopţii un şofer grăbit să ajungă acasă, trece pe roşu, crezând că-i singur pe acolo. Nici nu trece bine prin intersecţie şi maşina poliţiei, cu sirenele luminând, îl somează să tragă pe dreapta. Surprins se uită în oglinda retrovizoare şi … accelerează!
Poliţaiul accelerează şi el, şoferul mai tare, poliţaiul la fel de tare şi după o goană de câteva minute bune ajung la peste 150 Km/oră.
Văzând pericolul în care a intrat, şoferul se decide şi trage pe dreapta!

- DE CE [WHY] ai gonit nebuneşte cu maşina mea în urma ta? Dacă-mi dai un răspuns care să-mi placă te las să pleci fără nici o amendă că şi eu vreau să ajung acasă cât mai repede!

- Acum o săptămână nevasta mea a fugit cu un poliţai, cu mustaţă şi ochelari de soare ca şi tine, cum te-am văzut în oglinda retrovizoare şi am crezut că tu eşti acela cu care a fugit şi acum vrei să mi-o aduci … înapoi! Văd că m-am îngrijorat degeaba”!

Aşa a scăpat şoferul fără să plătească amendă! TOT aşa poţi şi tu citi cartea cu mouse, când va fi de vânzare, fără să dai bani pe asta, va fi a TA pentru restul vieţii cărţii pe web!

Am început să scriu scena asta cu intenţia să explic: DE CE [WHY] am votat pentru Donald J. Trump ca Preşedintele al Americii şi am ajuns la sfârşitul acesta al scenei:

DE CE [WHY] am votat pentru Donald J. Trump ca Preşedintele al Americii
şi 4EVĂ voi vota aşa!

Any questions?

- You can't over die, You can't over dry !

Thanks Google, tu dai fiecăruia dintre noi bucuria să se simtă ca un îndrăgostit care poate să aleagă din grădina ta şi o singură floare, cum am ales IO acum acest speech, cu care să-şi uimească iubita, care-i zice: unde naiba ai găsit floarea asta, iubitule?
Thanks Google!

Motivaţia puternică să scriu cartea

Motivaţia puternică să scriu cartea a pornit de la Edmond şi Răzvan, băieţii noştri, ai Angelei şi ai mei! De multe ori la aniversări ale familiei, de sărbători sau uneori doar cu ei la un pahar de Tequila ori de Courvoisier, pasionat IO le spuneam scurte povestiri din viaţa noastră, din Sibiu până-n Antioch California, fascinaţi de ce auzeau mereu mi-au spus să pun toate alea pe hârtie pentru ei şi copii lor, va fi, ziceau ei “o carte ca şi viaţa noastră, o viaţă ca-n poveşti”; va fi o carte ca-n poveşti Gene!

Scriu aici despre 40 de ani trăiţi în România şi apoi despre aproape un an în Germania şi Italia fugind să ajung în America şi am ajuns aşa cum Ambasada Statelor Unite din Roma a aprobat, ca refugiat politic, refugiat de comunismul lui Ceauşescu, din Roma la New York iar de acolo la Boston unde Sandu Răducanu, sponsorul nostru, ne-a aşteptat şi ne-a dus la el acasă în Stow pe 66 Saw Mill Rd. Stow , un loc minunat]; cu 4 link-uri ale lui Mr. Google am putut să-ţi arăt cum am ajuns de la Roma la casa sponsorului nostru în Stow Massachusetts . Thanks Anita, thanks Sandu!

În America am trăit cu familia mea ultimii 34 de ani, unde am apucat să scriu cartea asta, carte cu mouse care se va adresa unei largi audienţe, deci nu te mira de ce nu mă adresez direct ţie cititorule din România sau ţie cel din Germania, din Italia, din America; mă adresez oricui va ajunge să citească ce-am scris IO aici, în Antioch California!

Fără Googleul lui Larry & Sergey nu aş fi putut scrie o carte ca asta, o carte cu mouse, iar o carte fără mouse nu ştiu să scriu!

De foarte multe ori când am adăugat şi un singur rând la ce scrisesem până atunci m-am întrebat:

- Cum ai vrut Eugene să publici porcăria ce-ai scris până acum FĂRĂ rândul ăsta, uneori FĂRĂ cuvântul ăsta şi o dată FĂRĂ litera cu punctul ăsta, când am adăugat pe J. între Donald şi Trump; fără ce-am adăugat, ce era scris până acum părea neîncheiat, părea incoerent! Toate cele adăugate au venit ca picate din cer în timp ce mă uitam la TV la câte un meci de fotbal.

Ultima oară când m-am uitat la un meci de fotbal şi mi-a trecut ceva prin gând, imediat m-am hotărât să nu mă mai uit la TV la nici un meci de fotbal fiindcă altfel nu mai termin cartea şi atunci mi-am zis:

FĂRĂ rugăciunea din fiecare dimineaţă, ce-am scris până acum nu are nici o valoare şi am pus-o aici! Asta-i rugăciunea din fiecare dimineaţă, în care am pus tot ce-a rămas mai BUN din viaţa mea, mulţumindu-i lui Dumnezeu îi spun:

- mulţumesc Doamne că m-ai adus pe lumea asta în casa părinţilor mei, bunica Maria şi bunicu Vasile (aşa au fost ei cunoscuţi când s-au dus); părinţi minunaţi care au făcut totul ca noi cei patru copii ai lor să avem o viaţă frumoasă, cărora IO nu le-am mulţumit atât cât ei au meritat şi atât cât IO ar fi trebuit s-o fac când am fost împreună; de aceea te rog Doamne să le dai din

partea mea un hug , un kiss şi un mulţumesc,

- mulţumesc Doamne că m-ai făcut ca pe tata iar pe tata ca pe tine, părinte iubitor al tuturor fiilor tăi Doamne;
apoi zic:

- mulţumesc Doamne că ai fost alături de mine tot timpul vieţii mele; te-am simţit mereu lângă mine ca şi în aceste zile când îmi pui fiecare pas acolo unde trebuie pus ca IO să merg pe un drum drept, pe un drum bun, iar când îl pun în noroi TU îl aduci înapoi! În clipele cele mai grele, când am fost în faţa unor prăpăstii ce n-aş fi putut să le trec de unu’ singur te-am şi văzut, ai venit, m-ai luat de-o mână şi m-ai azvârlit dincolo, în partea cealaltă a prăpastiei, de unde mi-am continuat drumul în viaţă ca şi cum prăpastia nici nu ar fi existat!

Închei rugăciunea mea aşa cum am început:

- mulţumesc Doamne că m-ai adus pe lumea asta în casa lu’ bunica Maria şi bunicu Vasile,
mulţumesc Doamne că m-ai făcut ca pe tata iar pe tata ca pe tine Doamne,

şi închei rugăciunea mea

exprimându-mi bucuria că pot să-ţi aduc aceste mulţumiri în fiecare dimineaţă de aici, de la fereastra casei mele. Amin!

I-am arătat paginile astea de PUBLICITATE unui prieten. După ce a citit mi-a zis:

- Eugen, dacă şi doar unu’ din Grupul Bilderberg ORI din gaşca lui George Soros, marionetele Generalului din trupa democraţilor americani, Hillary, Adam Schiff, etc. ORI Angela Merkel, dacă şi doar unu’ din ei vede ce-ai scris atunci tu nu apuci sfârşitul anului, anului 2020 la începutul căruia i-am arătat prietenului ce am scris, când am decis să nu mai scriu nimic în acest turbulent moment, plin de schimbări de la o zi la alta în viaţa Americii, în viaţa lumii!

- Prietene, i-am răspuns, IO am trăit o viaţă la cea mai înaltă tensiune, plină de lucruri pentru care nu am avut nici un antrenament, am trecut prin viață uneori ca prin foc nu ca gâsca prin apă! Am trăit o viaţă minunată, plină, completă, ce mi-a umplut sufletul de mulţumiri! Am trăit având parte de cele mai minunate momente de dragoste şi de rezultate ale muncii mele, dobândite cu multă trudă (cu ce-am avut dat de Dumnezeu, de la părinţii mei la naştere şi apoi prin tot ce-am furat de la cine a avut ceva ce-am putut fura), care fac ca viaţa să merite trăită!

Să fi onest şi critic, uneori caustic, am văzut că nu-i altă cale adevărată de-a trăi, aşa cum şi Charles Krauthammer văzuse! IO nu m-am jucat cu viaţa mea, da, riscul a fost plăcerea mea, cum bine m-a caracterizat mentorul meu Domnu’ Grama, IO am trăit-o la cea mai înaltă tensiune şi-s fericit! Pot să mor mâine, voi muri fericit! Dacă nu apuc sfârşitul anului atunci oricine va ştii că doar unu’ din cei pe care i-am pomenit mai sus mi-a găsit sfârşitul şi atunci epitaful meu va fi simplu:

“A fugit de comuniştii din România şi doar unu’ din ăia i-a găsit … sfârşitul”!

Chiar dacă ar fi să mor mâine (că oricum s-ar putea să fie aşa dacă aşa a vrut Dumnezeu) ştiu că voi muri fericit şi moartea nu mă sperie, altceva mă îngrozeşte şi nu ştiu ce trebuie să fac:

Michael Corleone şi Al Pacino (sună prea fain să nu-i scriu aşa, împreună) au o frază memorabilă, adevărată în Godfather : ”When they come, they come after what you love ...” (“Când ei vin, ei vin după ce tu iubeşti ...”)

image

Asta mă îngrozeşte şi nu ştiu ce trebuie să fac, să nu mai scriu, să … tac!?
Da’ n-am să tac şi nici să nu mai scriu nu-i stilul meu, stil ce l-am furat de la Daniel Sihastru al lui Dimitrie Bolintineanu cu care am copilărit, cu care am crescut mare şi care este şi acum viu în mine (voi scrie mai mult despre cei de la care am furat stilul meu). Am citi şi reciti până ce mi-a intrat în sânge ceea ce Daniil Sihastru i-a spus, după ce şi-a terminat rugăciunea, i-a spus domnului Ştefan al Moldovei:

Capul ce se pleacă paloşul nu-l taie,
Dar cu umilinţă lanţu-l încovoaie!

Ce e oare traiul, dacă e robit? Viața și robia nu pot sta-mpreună,
Sărbătoare-n care nimeni n-a zâmbit? Nu e totd-odată pace și furtună.
With this you will soon be made known Finery to our language give
Through the news far away With Romanian words!”

Aşa că nu am să plec capul ca paloşul să nu mi-l taie, fiindcă ştiu ce urmează: cu umilinţă lanţu-l încovoaie! Încerc acum să rezerv pentru cei după care ei vin (după cei pe care IO îi iubesc), încerc să rezerv bilete, dus şi întors (ca comunismu’ / capitalismu’) când ei vor dispărea, pentru una din planetele de aici unde se fac zboruri dus numai o dată la 50 de ani, întors când vrei, când ei vor dispărea!

Domnule Preşedinte al Statelor Unite ale Americii am nevoie de ajutorul tău; zborurile pentru una din planetele unde vreau să-i salvez pe cei pe care IO îi iubesc sunt organizate de World Health Organization cu Headquarters:

Geneva, Switzerland , unde George Soros este tăticul lor. WHO îmi cer un preţ pe care IO şi neam de neamul meu nu-l vom putea plăti. President Trump, please adaugă câţiva $$ la NASA programs ca să-i salvez pe cei pe care IO îi iubesc de cei care vor veni după ei,

ORI

mai simplu, mai ieftin: trimite-l acolo doar pe George Soros şi întreaga lume va fi fericită; fără păpuşar toate marionetele vor rămâne ... nemişcate, ca şi Planul NWO-G! Ştiu, ştiu ce-o să-mi spui:

- Eugene, tu vrei cu cartea asta să influenţezi mintea unui mic grup de oameni, cititorii cărţii ăsteia, da’ ce ne facem cu MSM, cu Google, prietenii tăi, cu Twitter, prietenii mei, cu … da’ nu-ţi mai dau numele celor care vor să influenţeze mintea tuturor ca să-l voteze pe … Biden?

- Unul la vremea respectivă Președinte, câte unul la vremea respectivă! Prietenului meu i-am spus şi că rânduri de aur mi-au venit ca picate din cer în timp ce mă uitam la TV la câte un meci de fotbal şi apoi că nu mă mai uit la TV la nici un meci de fotbal fiindcă altfel nu mai termin cartea! Sarcastic cum îl ştiam mi-a spus:

- Eugen, dacă te uiţi la toate meciurile de fotbal din UEFA Euro 2020 şi apoi la toate meciurile de fotbal 2022 FIFA World Cup şi la fiecare meci rânduri de aur îţi vor veni ca picate din cer, tu tot nu ai să scrii o carte cum aş vrea eu să citesc!

- Amice, nu am zis prietene ca de obicei, cred că ai dreptate despre ce s-ar întâmpla cu mine. Pe de altă parte tu zici că ai citit PUBLICITATEA ce abia ţi-am arătat-o, dar văd că tu doar ai frunzărit-o! O carte cum vrei tu, ori altcineva să citeşti, nimeni nu poate scrie!? Dacă citeai şi nu doar frunzăreai, remarcai că de foarte multe ori când am adăugat ceva la ce scrisesem până atunci m-am întrebat cum de am vrut să public porcăria ce-am scris până acum FĂRĂ ce am adăugat şi cu cât aceasta se petrecea mai aproape de sfârşitul pe care-l vedeam la ce scriam cu atât ce am adăugat era cu mai greutate! Ce nu am mai scris, crezând că vezi singur, a fost că asta mă îngrozea, gândindu-mă că într-o bună zi nu o să mai scriu nici un singur ALT rând, cuvânt, literă cu punct şi că ce scrisesem până atunci părea neîncheiat, părea incoerent, părea fără cap şi fără coadă, ceva ce nimeni nu ar vrea să citească, asta mă îngrozea! Nu pot să scriu o carte care să-mi placă mie atunci cum aşa putea scrie una care să-ţi placă … ţie?

Nu i-am mai spus amicului că doar l-am păcălit, nu l-am minţit, că am continuat să scriu până când cinci zile la rând m-am uitat la TV la câte un meci de fotbal şi nici UN alt rând de aur NU mi-a mai venit ca picat din cer şi-am ştiut atunci că trebuie să mă opresc să scriu

Amice, IO am scris cartea asta cu mouse pentru nepoţii mei şi nu mă îndoiesc că echipa “nepoţii lui Eugen”, sub conducerea lui E.J., în care Lil Raz, Ethan, Ducu-Nathan şi chiar Indica, prâslea echipei care a dovedit spiritul ei de business girl, vor păzi cartea asta cu mouse tot aşa cum urmaşii lui Iancu Văcărescu au păzit teatrul românesc cum el le-a spus să-l păzească:

“V-am dat teatru, vi-l păziţi / Ca pe un lăcaş de muze / Cu el curând veţi fi vestiţi...", începutul prolog testamentului rostit pe scena de la „Cişmeaua roşie” cu ocazia primului spectacol în Bucureşti, subliniez: în Bucureşti, cu o piesă în limba română în 1819.

Restul prologului este în V-am dat teatru

“V-am dat teatru, vi-l păziţi Cu el năravuri îndreptaţi,
Ca un lăcaş de muze; Daţi ascuţiri la minte,
Cu el curând veţi fi vestiţi Podoabe limbei noastre daţi
Prin veşti departe duse. Cu româneşti cuvinte!"

Amice, chiar dacă ăştia de care ai vorbit îmi vor săpa groapa ei nu vor putea omorâ ce le las nepoţilor!

Şi încă ceva ce mai trebuie să-ţi spun amice, ceva ce ăia care vor să-mi sape groapa haBARNAu este că nu mi-au trebuit milioane, bilioane ca lor ca să trăiesc o viaţă minunată, mi-a fost destul câţi bani am avut ca să văd tot ce a făcut viaţa mea minunată. Dacă aveam banii lor atunci poate aş fi experimentat şi IO un zbor numai cu Angela într-un jet personal , aşa cum John F. Kennedy Jr. şi soţia lui Carolyn Bessette-Kennedy, pe care Dumnezeu îi odihneşte în pace au experimentat dar nu aş fi avut viaţa pe care am avut-o! Cu toţi banii lor ei haBARNAu ce înseamnă să fugi dintr-o ţară într-alta doar ca fii tăi să nu aibă totul FREE, FREE, FREE ci să se bucure de rezultatele muncii lor pentru ei şi FAMILIA lor;
IO ştiu asta!

- Şi cum şi-a dovedit nepoţica ta Indica spiritul ei de business girl Eugene?

- Aproape în fiecare weekend Angela o aduce pe Indica de la Edmond să-şi petreacă două zile cu noi şi apoi tot Angela o duce acasă; Angela este aici comandantul ei (my Boss cum zice Indica) şi ea nu poate face nimic fără aprobarea comandantului.

De multe ori Indica vine la mine: “gran’pa, please open this for me (bunicu, te rog deschide asta pentru mine)”; IO pricep ce vrea mai mult din gesturile ei decât din vorbele ei.

Mi-au trebuit câteva încercări de-ale lui Indica în care IO făceam ce ea mă ruga “gran’pa, please …..”, până când într-o zi i-am spus “du-te la grandma să-ţi deschidă ea cutia aia” şi … nu a vrut. Abia atunci m-am prins că ea mă ruga să fac ceva ce comandantul, bunica Angela nu-i permitea! Mi-a dovedit nepoţica mea Indica, la doi ani jumate, spiritul ei de business girl ORI nu?!

Am scris cartea asta pentru echipa “nepoţii lui Eugen”, dar şi ca un bun prilej de a spune:

- Mulţumesc mamă adoptivă, America, pentru că ne-ai iubit! Am fost nu numai noi doi, Angela şi cu mine, buni fii adoptivi, ci toată echipa “lui Eugen” pentru care am scris cartea asta; am fost şi îţi mulţumim!

Ca să demonstrez ce urmează, demonstraţia este în sângele meu, trebuie să aşez premisele demonstraţiei! Ce vreau să demonstrez? Ce urmează, hahahaaaa!

Pentru cartea asta cu mouse credeam este nevoie de profesionist job care să facă editarea şi corectarea textului în limbile română şi engleză Best Editing & Proofreading Companies ; companiile americane merg până la $300+/oră!

L-am sunat pe Edmond şi l-am rugat pentru o sugestie salvatoare. Într-o secundă el mi-a spus:

- Gene, ai lucrat consulting projects chiar şi pentru HP , iar acum scrii despre forţa prietenilor tăi Larry Page & Sergey Brin, părinţii lui Google şi îmi ceri mie sfaturi de felul acesta?! Du-te la prietenii tăi, la Google Docs; Edmond mi-a trimis pe telefon linkul acela!

Eu fac pentru tine şi un exemplu (şi în câteva minute IO l-am avut), iar dacă şi după aceea mai ai nedumeriri atunci lasă-te de făcut cărţi cu … mouse!

Nu ştiusem ce pot face cu Google Docs, că nu am avut nevoie până atunci, că dacă ştiam nu auzeam “lasă-te de făcut cărţi cu mouse”!

Google Docs a făcut pentru mine tot proofreading .

Mama mea adoptivă, America mi-a deschis porţile la tot ce este mai bun în lume! A trebuit doar ca IO şi familia mea să intrăm prin ele cu ochii larg deschişi; sfatul lui Edmond în materie de Information Technology a fost întotdeauna scurt şi cuprinzător, iar al lui Răzvan în cele financiare, după sfatul lui n-am mai avut nevoie de nimic ca să termin jobul!

Urmează demonstraţia:

Cu aşa mamă adoptivă, America, sigur ai cui să … mulţumeşti!
c.c.t.d.

Am scris cartea asta şi ca un bun prilej de a spune:

- Mulţumesc mamă adoptivă, America,
şi apoi ca să spun:

- Mulţumesc multora care dacă vei citi cartea cu mouse până la SFÂRŞIT vei înţelege de ce vreau să le mulţumesc şi-i voi mulţumi fiecăruia din cei pe care
i-am numit multora!

Cât despre ce mi-a spus Edmond, lasă-te de făcut cărţi cu mouse, acum scriam la Tribuna Sibiu despre “ce-i aia … de făcut cărţi cu mouse”, fără să ştiu … ce-i aia!

Chiar şi dacă un singur cititor al cărţii ăsteia cu mouse va înţelege că republicanii vor voturi educate, nu Socialism în America, iar democraţi vor voturi cumpărate, vor Socialism în America, voturi cumpărate cu promisiuni ce nu vor onora, cu FREE, FREE, FREE cu $$$$$$$iii lui: Bill Gates, Larry Page and Sergey Brin, Jeff Bezos, Warren Buffett, Elon Musk IO mi-am făcut datoria faţă de tine mamă adoptivă, America!

Preşedintele ţării este cel care determină direcţia pe care merge America patru ORI opt ani ORI 4EVĂ, pe un drum capitalist ORI pe cel al Noii Ordini Mondiale, al Globalizării şi asta depinde dacă votul celor care merg în 3 Noiembrie 2020 la vot au: vot educat ORI vot cumpărat!

Am scris în 2018 “În loc de prefaţă” 150 pagini .pdf file, ghidul cărţii ce intenţionam atunci să scriu, o carte cu mouse cu titlul “Păi IO mă mai năşteam, dacă ... IO ştiam?”, dacă ... IO ştiam că democraţii Americani vor Socialism şi am trimis ghidul tuturor prietenilor mei cărora le-am cerut opinia / ajutor despre ce vreau să fac. Imbold puternic să scriu cartea a fost răspunsul de la două prietene:

a) Cel mai scurt posibil, fără vorbe:

de la finuţa , finuţa mea Camelia.

b) Cel mai scurt text posibil, dar un răspuns fain, venit de la cineva cu care am fost coleg de liceu, nu de clasă, la LGLul din Sibiu în 1962 care mă vedea în 2018 (acum să vadă ea cum mă vedea, aşa-i trăbă) aşa:

**Servus Eugen, scrie-ți cartea, felicitări pentru titlu, că deștept cum ești va ieși ceva bun !!! (Să vedem)

de la Olimpia Dumitru (aşa o chema pe Limpi când am fost colegi de liceu). Celei ce a răspuns aşa şi a rămas pentru totdeauna în sufletul meu, într-o zi
i-am trimis acest mesaj:

Limpi,

Tu care Li eşti, primul ORI ultimul Li din fotografia asta:

Song de nota ... da' nu există notă pentru el, iar pentru restul trebuie creat un nou cuvânt fiindcă artă ori pură artă nu-i destul, poate artă-artă-artăăăă?!

Oameni ca cei ce au creat acest video, cu suflet ca ei, IO n-am ştiut că există. Sufletul unuia din ei a intrat în mintea mea şi a explodat, a explodat fiindcă mintea mea era pe suprafaţa de contact între normalul în care am trăit în ultimii 34 de ani, normal de o valoare extrem de ridicată şi ce era în spatele suprafaţei de contact, ceva ce nu ştiam şi de aceea când am ştiut şi asta mintea mea a explodat!

Acum va trebui să trăiesc restul vieţii cu această explozie în capul meu; va fi greu, dar va fi tare, tare fain:

Angelo Camassa & Roberto Danova - It's Wonderful (Angelo Camassa - Tu Per Me) .

Ce mi-ai răspuns Li a fost, cum uneori îmi spunea Pegasu, profu’ de Mate, când rezolvam o problemă pe o cale la care el nu se gândise, ori nu gândise , că este ca o declaraţie de dragoste; m-a ajutat să scriu cartea asta cu mouse şi ca să-ţi arăt cât de puţin din cine sunt am putut să-ţi arăt că sunt în anii de liceu încât ai scris:

“felicitări pentru titlu, că deştept cum ești va ieși ceva bun!!! (Să vedem)”!

M-am întrebat când citeam Replyul tău şi apoi când am început să scriu cartea asta:

- La care din aceste şpezeci de sensuri s-a referit Limpi, la cel (Fam.), la cel de (prin Transilv.) etc.?! Şi tot aşa ca atunci când am fost aţâţat să scriu cartea asta am fost aţâţat şi acum, citind Replyul tău Limpi:

- Trăbă să-i arăt lu’ Limpi cât de puţin din cine am fost IO, colegul ei de liceu, cât de puţin i-am arătat ei că de fapt sunt şi m-am apucat serios de lucru! Ce ai citit şi vei mai citi (sper că vei mai citi Limpi), este cine sunt şi nu a fost atunci în ’62 nici timpul şi nici nevoia să-ţi arăt, ca acum aţâţat, iar despre la care din cele şpezeci de sensuri ale lui “deștept cum ești” te-ai referit sper ca într-o bună zi să mă lămureşti!

Thanks Li! Ce ai făcut tu pentru mine ca să termin cartea asta, orice aş scrie nu aş putea spune ce ai făcut tu pentru mine şi doar scriind asta ce citeşti acum poate fi răspunsul la ce ai făcut tu pentru mine. Ştiu că rândul tău m-a ajutat. NU ştiu ce era cartea asta FĂRĂ el, fără să trăbuiască să arăt cuiva cât de puţin din cine am fost i-am arătat de fapt că sunt?!

Şi numai pentru asta 1I Love you Li, cu mintea şi sufletul unui coleg de acum 58 de ani pentru cine eşti şi azi pentru mine!

În Mai 1962, într-una din ultimele zile de şcoală la Liceul Gheorghe Lazăr, când diriginta m-a întrebat “pe ce drum vreau să continui viaţa” IO am răspuns, într-o doară, doar ca să mă aflu în treabă:

- Vreau să studiez … Electronica, fără ca să fi avut ceva comun cu ea, cu Electronica, atunci colegele mele de clasă, Doina, Cati şi Violeta s-au aruncat la gâtul meu:

- Tu ştii ce vorbeşti, măi fotbalistule?! La Electronica de la Politehnica din Bucureşti, singurul Institut unde se studia atunci Electronica, merg la concursul de admitere cei mai buni matematicieni şi fizicieni de la toate liceele din România şi tu vrei să intri acolo?!

- IO nu numa’ că am să intru acolo, da’ am să şi … ies, am răspuns colegelor mele cărora 10 ani mai târziu le-am mulţumit pentru ce mi-au spus!

Şi am … ieşit, fără să ajung vreodată inginer … electronist ! Vei citi istoria asta în CAPITOLul 08.

Acum 58 de ani, trei colege de liceu m-au ajutat, arătând neîncrederea lor în potenţialul meu, determinându-mă în felul acela să fac ce-am zis că fac, să intru şi să ies. Acum, 58 de ani mai târziu, tu Limpi, colega mea doar de liceu, nu şi de clasă cum au fost Doina, Cati şi Violeta m-ai ajutat, arătând încrederea în potenţialul meu, determinându-mă în felul acesta să fac ce-am zis că fac, o carte cu mouse şi va ieși ceva bun; mai vedem noi! Am învăţat cum trebuie să fac ce-am zis că fac de la iepuraşul cu trei prieteni ursuleţi!? Tu îl vei cunoaşte pe iepuraşul care m-a învăţat asta, promit şi atunci la amândoi, ţie şi lui, am să vă mulţumesc că m-aţi ajutat să termin, dacă tot am zis că voi termina cartea despre al cărei titlu tu ai zis “felicitări pentru titlu, va ieși ceva bun”! Să vedem cum iese cartea cu ALT titlu?

Thanks Li!

La fel de puternic imbold a fost primul răspuns de la Angela.
Fiindcă a fost tot acest timp motorul muncii mele voi reda intact schimbul de mesaje ce l-am avut cu ea, nu voi schimba un cuvânt; l-am păstrat şi va rămâne păstrat aşa, Angi.

a) Replayul lui Angela după ce a citit câteva pagini din “În loc de prefaţă”:

Despre carte,

am citit până când a fost înjunghiat Edmond, ca mama lui ce sunt. Cred că o să mă mai întorc înapoi, acum citesc cum se zice: în mare.

Felicitări, foarte bine şi frumos scris. Păcat că nu ai scris şi despre minunea cu preotul care a venit şi i-a ţinut mâna lui Edmond şi se ruga, cum Edmond ne-a spus, după ce şi-a revenit din comă, că plutea sus, totul era alb, cum a simţit căldura că vine în corpul lui şi că coboară jos la el. S-a trezit din comă şi a sunat noaptea acasă că îi este foame, noi doi am fugit la spital. Preotul de atunci a dispărut şi nu l-am mai găsit niciodată. Eu sunt convinsă că a fost
D-zeu sau un înger trimis de el. Nu ştiu dacă îţi mai aduci aminte ce ne-a mai spus preotul; când era mic el avea o soră care era bolnavă pe moarte. Într-o noapte vijelioasă rece, cu ploaie, a bătut la uşa lor o femeie bătrână.
Au lăsat-o în casă, ea a luat mâna surorii lui în palma ei şi s-a rugat toată noaptea. Dimineaţa a plecat, nimeni nu a ştiut cine a fost acea femeie. Sora lui s-a făcut bine şi trăia şi când el ne-a povestit întâmplarea aceea. Preotul a zis că el a simţit că trebuie să facă la fel pentru ca să îl salveze pe Edmond.

Angela

b) Replayul meu:

Angela,

thanks for everything you said. That was the reason I DID what I did; for you, Edmond, Raz and their kids, our grandchildren!

I will keep it, NOT the email, but the text. I already copy it where it should stay and use it until the BOOK is ready, IF ever?!

This “În loc de prefaţă” is just The guide for the BOOK. Anything I will get back from you, Edmond, Raz I will keep and use it.

Thanks again, I need more comments as you read. Those from your email I definitely remember until the book will have it’s home, after that I do not need to remember, I’ll read them in the book!

Gene

Am scris la început că:

“Pentru a primi aprobarea Ambasadei Americane din Roma pentru statutul de refugiat politic, zvonurile din campul de refugiaţi, fiindcă nimeni nu ştia altceva decât zvonuri, erau că dacă ai fost membru al unui Partid Comunist atunci America NU te acceptă ca refugiat politic! IO am fost un astfel de membru al PCR, după ce am împlinit 28 de ani.

Şi atunci am avut alte nopţi în care dilema lui Mârzescu mă omora nopţi la rând. Voi povesti asta la sfârşitul acestei PUBLICITĂŢI”.

A venit sfârşitul PUBLICITĂŢII.

1) Dacă scriam în cererea mea că IO am fost un astfel de membru al Partidului Comunist Român atunci, conform zvonurilor, atunci Ambasada Americii din Roma NU ar fi aprobat statutul de refugiat politic,

2) Dacă NU scriam că am fost un astfel de membru al PCR, deci dacă aş fi minţit, atunci Ambasada Americii din Roma ar fi aprobat statutul de refugiat politic!

Sunt aici în America fiindcă Ambasada Americii din Roma a aprobat statutul de refugiat politic! Ce crezi tu cititorule? Am scris adevărul ORI am minţit?

Dacă aş spune, dragă cititorule, că am minţit şi am păcălit America încă de atunci şi vezi că sunt bine mersi în America aş fi un idiot ca şi cel ce a dovedit doar în 8 minute că este:

Foreign Affairs Issue Launch With Joe Biden ; nu-i nici prima nici ultima oară când arată asta, dar îi numai bun pentru implementarea Noii Ordini Mondiale, a Globalizării în America!

Fiindcă sunt la un pas de SFÂRŞITul PUBLICITĂŢII trebuie să spun acum, pentru cazul că voi uita să scriu mai târziu, că cel mai important lucru ce trebuie să-l

ştii despre mine, ca să poţi înţelege uşor ce vei citi, este că cea mai mare calitate a personalităţii mele, care mă caracterizează deci, este ca şi a lui Octavian, nu Goga ci Paler este acesta , la care o adaug pe … a mea:

“Ştiu cât de mică, tare mică este sfera cunoştinţelor mele (sfera1) despre lumea în care trăiesc, luată din sfera cunoştinţelor minime care ar fi bine să le am ca să nu fac greşeală după greşeală (sfera2), care este o altă foarte, foarte mică parte din marea sferă a tuturor cunoştinţelor despre lumea în care trăiesc IO şi trăieşti şi TU (sfera3)”;

ştiu asta!

Singura mea mică-mare problemă este că uit asta în fiecare dimineaţă, după ce spun rugăciunea mea şi cele 3 sfere devin … una, sfera cunoştinţelor cu care-mi petrec încă o zi, până seara târziu, care NU-i nici (sfera1), cum ar trebui să fie, nici o alta din celelalte două sfere!

Singurul meu duşman, toată viaţa, am fost … IO! IO nu am plătit pentru greşelile nimănui decât pentru greşelile MELE!

Sper ca această destăinuire să-ţi uşureze … misiunea ca să mă cauţi (nu ca pe-o găină, de ouă) mai târziu când cartea-i gata pe web!

E.J. (Edmond-Joseph), Lil Raz (Răzvan-Alexander; Alexandru ca tatăl lui Angela), Ethan (Ethan-Vasile; Vasile ca tatăl meu), Ducu (Nathan-Radu; Radu de la bunicul lui) şi chiar Indica (Indica-Haritina; Haritina de la mama lui Angela),

“V-am dat această carte, v-o păziţi / Ca pe un lăcaş de muze / Cu ea curând veţi fi vestiţi ...", de veţi ştii cum!?

Înainte de a sfârşii SFÂRŞITul PUBLICITĂŢII trebuie să adaug ceva ce-i esenţial în legătură cu autorul a orice, un articol, o cuvântare, o carte, orice:

*apartenenţa politică: nici una!
*apartenenţa religioasă: lui Dumnezeu.

De unde vine ea?

Când aveam şase ani, în 1950 şi România era la răscruce de drumuri, comuniştii forţau preoţii catolici să se convertească la ortodoxismul rusesc (scriu şi ce am înţeles mai târziu, nu numai atunci), tatăl meu m-a trimis să ascult împreună cu alţi copii de vârsta mea lecţiile de religie ale preotului catolic Onofrei, la el acasă! După câteva luni preotul Onofrei a dispărut, aşa s-a terminat educaţia mea religioasă!

Tot ce a rămas în mine după aceea a fost educaţia religioasă a tatălui meu şi a unor ocazii ale vieţii!

Holy Cross Monastery

Mănăstirea la care merg cu Angela, cu nepoţii, IO doar la sărbătoarea Paştelui, când în Vinerea Mare (Vinerea Patimilor) facem împreună înconjurul mănăstirii ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, apoi la Crăciun şi la botezul nepoţilor; Angela merge acolo mult mai des decât mine, e un loc minunat, ca în Rai! Angela, când merge fără mine, nu merge cu mâna goală, ia şi o sticlă de Courvoisier pentru cei trei fathers; ei abia aşteaptă s-o vadă pe Angela, iar la plecare unu’ din ei îi spune să-mi transmită toate cele bune din partea lor şi că se bucură că n-am uitat … păcatele lor.

Holy Cross Monastery (Many Romanian, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Belorussian, Moldovan, Serbian and Greek Orthodox Christians (among others) regularly attend services at the Monastery) este mănăstirea noastră! Să facem o scurtă vizită la Holy Cross mănăstirea noastră! La masa de acolo am sărbătorit botezul nepoţilor noştri, Lil Raz şi Ethan, fii lui Răzvan, cu naşii lor din Sibiu Sandrelia şi Alex, momente când pacea-ţi intră în suflet şi stă acolo până închizi ochii pentru totdeauna!

Foarte des, sigur mai des ca Angela care-i cu nepoţii, revăd cele aproape 4 minute ale clipului doar ca să-mi reîncarc bateriile; merg acolo la mănăstirea noastră în confortul biroului şi computerului meu! Cred că am explicat suficient de bine toată situaţia mea religioasă!

Fiecare din aceste quotes ar fi putut să fie Motoul cărţii:

1* Înainte de a te grăbi să-i critici soţiei defectele, adu-ţi aminte că tocmai ele au fost pricina pentru care nu s-a putut căsători cu un soţ mai bun!

L-am folosit în CAPITOLul 07 la scena “Al doilea fapt al destinului meu”

2* “I have come to the conclusion that politics are too serious a matter to be left to the politicians”! (Am ajuns la concluzia că politica este prea serioasă să fie lăsată pe mâna ... politicienilor)!

L-am folosit mai devreme când am scris despre Charles de Gaulle.

3* “Ştiinţa se răzbună ca o femeie, nu când o ataci, ci când o … neglijezi”!

L-am folosit în CAPITOLul 05 la scena “Profesorii mei Mihai Drăgănescu şi Grigore Moisil & prietenul meu Tibi-Tibache”.

4* Neghiobia şi prostia nu vin la om ca toate celelalte, singure!? Ele vin întotdeauna acompaniate de nesimţire , neobrăzare , neruşinareca să nu fie uşor descoperite !

Cartea nu are Moto fiindcă nu am ştiut ce să … aleg!

Colegii mei de liceu:

- v-aţi trăit traiul, v-aţi mâncat mălaiul! ; pentru voi vorbele mi s-a terminat, cum directorul Ion Grecu ar fi spus!

Am învăţat să nu dau sfaturi, poveţe cuiva dacă nu-mi cere. Când doresc să dau cuiva un sfatul, o povaţă atunci îi cer permisiunea. DE CE [WHY] aş face şi acum, la doi paşi de SFÂRŞIT, cum întotdeauna am făcut? Aşa că pentru tineri am două poveţe:

1) Prima idee, cum să faci ceva ORI ce decizie să iei, întotdeauna PUNE-o sub semnul ??? fiindcă nu are în ea nici un gram de gândire, de înţelepciune, a venit pe cale naturală, automată aşa cum toţi oamenii suntem făcuţi; caută, gândind o a doua cale şi … şi pe aia PUNE-o sub semnul ???, fă aşa până NU mai ai nici o ALTĂ idee!

2) Omul înţelept ia cea mai bună decizie dintr-un set de opţiuni.
Omul foarte înţelept creează încă una când cele disponibile nu-i sunt … destule!
(nu vreau să mă laud, că nu-s ca Trump … Preşedinte, da’ am făcut asta de câteva ori, hahahaaaa şi bine-a fost)!

Aici sunt cei ce m-au făcut să nu ştiu nici măcar ce vârstă am, încearcă şi tu !

Ce este în joc la 3 Noiembrie 2020?!

1) Pentru Biden:

a) TOTUL pentru el și fiul său Hunter Biden ! Chiar și închisoare dacă este învinuit şi condamnat pentru spionarea lui Trump, cu Obama ,după cum spune Trump în ultimele secvențe ale acestui clip dacă Trump câştigă alegerile!

”Uitați-vă la Biden, adormitul Joe, aruncați o privire la Obama și au spionat campania lui Donald Trump! Aceștia sunt oamenii, permiteți-mi să vă spun ceva, ei sunt oamenii care ar trebui să aibă probleme ”, spune Trump în ultimele secvențe ale clipului!

b) NIMIC pentru America, doar pentru ... China și planul NOW-G; de aceea Joe este aici, pentru … ei! TOTUL pentru alţii, NIMIC pentru America!

2) Pentru Trump:

a) NIMIC pentru el şi fii lui!

b) TOTUL pentru America, pentru oamenii care muncesc din greu, să pună America PRIMA și să o păstreze 4EVER GREAT!
TOTUL pentru America, NIMIC pentru … alţii!

3) Pentru … America:

a) ROBINETUL conductei prin care $$$$$$$ii Americii să facă TRILI-TRILIOANE pentru oricine alţii numai pentru poporul American nu, stă … ÎNCHIS, dacă Trump câştigă!

b) ROBINETUL conductei prin care $$$$$$$ii Americii să facă TRILI-TRILIOANE pentru oricine alţii numai pentru poporul American nu, se … DESCHIDE, dacă Biden câştigă!

c) Implementarea planului NOW-G va fi cu viteza maximă, dacă Biden câştigă!

d) Implementarea planului NOW-G va fi visul lui Soros încă … până-l distruge pe Trump!

Ultima bombă

Democraţii, Pelosi și democrații vor cu disperare votarea prin poștă. Hmmm . Hmmm, întreb de ce, scrie autorul articolului fiindcă ştie el ce ştie:

“Desigur, actuala pandemie COVID-19 îi prezintă pe democrați cu scuza perfectă pentru a solicita votarea prin poștă - este totul despre „siguranță” (zic ei) !”

Apreciez explicaţia autorului că Pelosi şi Democraţii folosesc COVID-19 ca scuză perfectă fiindcă nu am văzut pe nici unul din ei având vreo sugestie, măcar una miculuţă cum să facă sistemul de vot folosit acum patru ani şi acum … patruzeci de ani în „siguranță” în prezenţa lui COVID-19, decât cerând cu disperare votarea prin poştă, hmmmmm!

Preşedintele Americii Donald J. Trump şi Republicanii resping cu îndârjire acest sistem argumentând că este expus la manipulări frauduloase, manipulări care s-au mai produs în trecut în alegerile americane şi care au decis câştigătorul!

Hmmm, IO nu mă întreb de ce fiindcă ştiu de ce şi când ştiu ce ştiu şi IO scriu ce … ştiu!?

Să vedem înainte de orice cum funcționează procesul de vot prin e-mail? Pulaski County-Judeţ explică suficient de bine!

Deci, dacă-i expus la manipulări frauduloase care decid câştigătorul, atunci şi unii şi ceilalţi pot beneficia de acest lucru şi pot face tot ce-i posibil ca omul lor, Biden ORI Trump să câştige!

DE CE [WHY] atunci unii vor cu desperare this way & ceilalţi vor cu înverşunare the other way? Ăsta-i hmmmul, asta-i ultima bombă!

Dacă nu ştii DE CE [WHY] ceva este aşa cum este atunci nu poţi spune că ştii acel ceva; ştiu bine asta!

De aceea, doar în câteva rânduri, voi demonstra DE CE [WHY] fiecare echipă vrea ca meciul alegerii Preşedintelui să se joace în curtea lor favorită, vote-by-mail OR vote în persoană, în acel mod câştigând meciul!?

Dacă alegerile se fac folosind sistemul vote-by-mail atunci manipulările se vor face în interesul Democraţilor în toate statele unde guvernator este un … ai ghicit, Democrat iar în statele unde guvernator este un Republican va fi tot aşa, adică în interesul Republicanilor; şi unii şi ceilalţi ştiu bine cum se pot face manipulările plicurilor la Oficiile poştale în interesul lor, numai că unii au urmat cursurile predate de, cum am mai spus, predate de Stalin ; Nu contează cine votează, Contează cine numără voturile!

Mail only a mai lipsit diversităţii situaţiei curente a sistemului de vot pentru alegerile din November 3, 2020 ca să o facă de … nepriceput!

Biden va acumula TOATE electoral voturi alocate statelor cu guvernator Democrat iar Trump va acumula TOATE electoral voturi alocate statelor cu guvernator … Republican, cu mici, nesemnificative diferenţe.

Hai să le socotim şi să vedem care va fi scorul final al alegerilor din November 3, 2020?

a) Asta-i List of United States governors :

Democrats: Republicans:
State governors: 24 State governors: 26
Federal district mayor: 1
(District of Columbia)
TOTAL
25 26

b) Asta-i Current allocation of the electoral votes Alocările de mai jos se bazează pe recensământul din 2010. Sunt în vigoare pentru alegerile prezidențiale din 2012, 2016 și 2020.

Total Electoral Votes: 538; Majority Needed to Elect: 270

Alabama R- 9 votes, AL Kentucky D- 8 votes, KY North Dakota R- 3 votes, ND
Alaska R- 3 votes, AK Louisiana D- 8 votes, LA Ohio R- 18 votes, OH
Arizona R- 11 votes, AZ Maine D- 4 votes, ME Oklahoma R- 7 votes, OK
Arkansas R- 6 votes, AR Maryland R- 10 votes, MD Oregon D- 7 votes, OR
California D- 55 votes, CA Massachusetts R- 11 votes, MA Pennsylvania D- 20 votes,PA
Colorado D- 9 votes, CO Michigan D- 16 votes, MI Rhode Island D- 4 votes, RI
Connecticut D- 7 votes, CT Minnesota D- 10 votes, MN South Carolina R- 9 votes, SC
Delaware D- 3 votes, DE Mississippi R- 6 votes, MS South Dakota R- 3 votes, SD
District of Columbia D- 3 votes, DC Missouri R- 10 votes, MO Tennessee R- 11 votes, TN
Florida R- 29 votes, FL Montana D- 3 votes, MT Texas R- 38 votes, TX
Georgia R- 16 votes, GA Nebraska R- 5 votes, NE Utah R- 6 votes, UT
Hawaii D- 4 votes, HI Nevada D- 6 votes, NV Vermont R- 3 votes, VT
Idaho R- 4 votes, ID New Hampshire R- 4 votes, NH Virginia D- 13 votes, VA
Illinois D- 20 votes, IL New Jersey D- 14 votes, NJ Washington D- 12 votes, WA
Indiana R- 11 votes, IN New Mexico D- 5 votes, NM West Virginia R- 5 votes, WV
Iowa R- 6 votes, IA New York D- 29 votes, NY Wisconsin D- 10 votes, WI
Kansas D- 6 votes, KS North Carolina D- 15 votes, NC Wyoming R- 3 votes, WY

25 states D vor câştiga 291 electoral votes!

26 states R vor câştiga 247 electoral votes! Mai multe state R (26), dar mai puţine electoral votes, 247!

------- 51 states! 538 TOTAL electoral votes!

Scorul final va fi:

Biden: 291 electoral votes! Majority Needed to Elect: 270, deci Biden CAMPION absolut; Preşedintele SUA!

Trump: 247 electoral votes!

De aceea unii vor cu desperare this way & ceilalţi vor cu înverşunare the other way?

Ceea ce a trebuit să demonstrez … am demonstrat!

Any questions?

Seinfeld: - You can't over die, You can't over dry .

Teoria ca teoria, da’ practica cu votarea prin poştă ne omoară!?

Familia mea a făcut cumpărături la Walmart şi Costco împreună cu toţi ceilalţi vecini şi concetăţeni, am făcut cumpărături în „siguranță” în actuala pandemie COVID-19 şi tot aşa putem … vota!

Aşa cum IO pot merge oriunde este locul meu să votez şi pot lăsa buletinul meu de vot, cu voturile mele, într-o cutie tot aşa cum am făcut acum patru ani şi muncitorii electorali calificaţi pentru acest job le vor număra, nu ca Stalin ci ca … lumea, atunci DE CE [WHY] să las buletinul meu de vot, cu voturile mele, într-o cutie poştală care poate ajunge la USPS cu voturile nu ştiu cui pe buletinul meu de vot iar acolo la USPS muncitorii poştali NEcalificaţi pentru acest job electoral s-ar putea să le numere ca Stalin?!

Există prea mult: atunci DE CE [WHY], poate, voturile nu ştiu cui, s-ar putea, prea mult ca să cred că cineva bine intenţionat vrea asta! Oamenii trebuie să meargă, să muncească undeva; asta nu se … elimină!

Patru ani în urmă, în 8 Noiembrie 2016 (când nimeni nu a votat prin poştă), înainte de miezul nopţii, înainte ca procesul de vot să se fi terminat, când voturile numărate până în acel moment au fost 218278 NBC NEWS a anunţat TRUMP ELECTED PRESIDENT:

image

În noaptea de 3 November 2020 NBC NEWS nu va avea nici un … nume de anunţat ! Oficiile poştale din America nu pot număra, chiar şi cu lecţiile lui Stalin învăţate, nu pot număra TOATE voturile! Când numărarea TUTUROR voturilor se va încheia şi NBC NEWS îşi va face datoria ca şi în 8 November 2016 asta nu ştie nimeni!

O poză ca aceasta, Democraţii şi cei ce le trag sforile implementării în America a planului unei New World Order – Globalization, planul NWO-G ei au ratat cu Hillary în 2016, NU vor să vadă şi în 3 November 2020! IO îţi sugerez cititorule un business care te va face multimilionar (iar pe mine doar milionar dacă-mi dai, pentru idee, doar 10 cenţi din fiecare $ ce-l vei câştiga)!

Deschide o agenţie de pariu cu un singur pariu:

- Cine va fi anunţat Preşedintele Americii în noaptea de 3 November 2020: a) Joe Baiden,
b) Donald J. Trump,
c) Nimeni?

Toţi cei care au votat pentru Biden vor paria: b) Donald J. Trump, toţi cei care au votat Donald J. Trump vor paria: a) Joe Biden, ca măcar ceva să câştige, la votul pentru Preşedintele Americii ORI la pariul tău! Tu vei singurul câştigător al pariului cititorule pariind toţi banii tăi: c) Nimeni! Ce zici?

IO aştept 10% din câştigul ce-l vei face!

Aici poţi vedea, când vei avea timp, cum a fost în 3 November 2020:

Trump Wins Pennsylvania in Stunning Defeat for Clinton
1,727,125 views •Nov 8, 2016;

Election Night 2016 - Highlights, iar aici ceva fain, de râsu’ lumii făcut cinci zile mai târziu de SNL: Election Night - SNL !

Când Chris Rock îşi face apariţia atunci succesul comediei oricărui show este asigurat!

Un ultim Thank you very much trebuie să adresez excepţionalei echipe a lui getsetgoweb care a făcut efortul meu de a scrie această carte cu mouse o realitate în Website-ul creat de ei!

Ei sunt Jeffrey Ali, Senior Design Manager care m-a convins că echipa lui get.set.go este cea mai bună ce IO pot găsi în lume, apoi Mark Stanton, Manager – Client Services & Tech. Development care a adus proiectului tot ce IO nu am ştiut când el a pornit proiectul şi, la urmă dar nu … ultimul, cel care a încheiat efortul întregii echipe cu un excepţional profesionalism, Adam Smith, ultimul meu Senior Project Manager, ultimul la get.set.go pentru … acest proiect!

Thank you all.

SFÂRŞITul PUBLICITĂŢII.

Nu există nici un înlocuitor în viață pentru „să o faci într-o altă țară” ORI despre „să o faci într-un alt continent” şi ce zici despre ”să o faci în capitalism după ce ai făcut-o în comunism”, nu făcut-o de oaie ca argeşenii ăştia!

IO am cel mai bun timp al vieții mele, am terminat PUBLICITATEA & Democraţii americani sunt mai turbaţi ca ieri!
IO îi înţeleg mai bine ca oricine de ce sunt ei aşa; IO eram mai rău decât ei dacă Hillary era Preşedintele S.U.A.

CAPITOLul 01

ÎN LOC de INTRODUCERE
[ÎN CURÂND]

ORIGINEA cărţii